Русија подготвена на војна поради Косово!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Русите се многу опасни..Дали знаете ако промрчи Русија за гасот, Германија ќе остане на цедило?Зошто 90% од своето снабдување се снабдува од Русија?Дали знаете дека и половината од другите земји (Франција, Австрија, Чешка....) зависат од ГАСОТ?Дали знаете дека ако Русите се замешаат готово е со Косово?Што толку се повикувате на таа Америка сите?Не гледате дека ве искористи само за да го собори Милошевиќ,знаете зошто?За нафтоводите да врват без проблем низ Србија..А на Косово никогаш нема да има мир и стабилност (единствено ако се подели на јужно и северно) Секогаш ќе има КФОРОВЦИ,Натовци и слични воени формации?Дека и на Америка и на сите тие западњаци им требаат земјички како Косово каде можат без проблем да си прават криминалчиња, и да перат пари, проституција, дроги и се останато..Бидејќи не сакаат да си ја загадуваат сопствената земја?Америка ви даде независност од тоа што ТАА ИМА ЌАР И ТАА ДОБИВА ОД ТОА..Ако не добиваше немаше да ве сматра за живи, тоа е факт и реалност!Немојте многу да се јачате на Америка, зошто таа си го гледа само интересот..Утре задутре ќе ве измолзи и ќе ве фрли како старо железо!Мислите на америка и беше жал за “напатениот албански народ“ и во истите такви бајки за добра ноќ?Мислите не знаеа Америте за волкот во овчја кожа?Ако си мислиме дека американецот ништо не знај што се дешава на балканот, тој најубаво знае(шпиони има насекаде, доушници и сл), и со тоа практикува да ги направи работите и како може да извлечи максимална корист од тоа..А со Косово можеше лесно да ги подбуцни и изманипулира па со нив се створи потребната дестабилизација на Балканот што и беше ите како потребна на Америка..Тука нема дилема..Се е за нафта!!Се...

^^FreE-BoY^^ напиша:
epa brat ako mozes da mu pratis e mail slobodno... steta sto nemozam da doznaam kako da ja pratam taa snimka do ruskive mediumi pa nekako do okolu od okolu da doznae putin sto se zbori za nego tuka ... :) veruvam deka mn ke se razbesni.
Не мора да се замара со тоа..Потсетете се на Литвиненко (класичен пример на ликвидација)

Шпиони се меџу нама!!:tapp::pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Хм...не знаев дека е толку раздразлив...да почнам да му праќам мејлови од име на тој политичарот? :pos:

epa brat ako mozes da mu pratis e mail slobodno... steta sto nemozam da doznaam kako da ja pratam taa snimka do ruskive mediumi pa nekako do okolu od okolu da doznae putin sto se zbori za nego tuka ... :) veruvam deka mn ke se razbesni.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Да сум на твое место, со такво мислење не би сакал во Косово да се наоѓам во следните неколку месеци.:D:toe:

Jas kako albanec bi mi bilo cest da umram borejki za mojata zemja

Kosovo poslednive 200 godini bilo povekje pati zarobuvano od str
ana na okupatori..... no povtorno vrateno na srbite.... toa ke se povtori i vo narednive godini
Da be samo kolku dobro znaesh da lazesh.
No koj te ferma ili na jazikot koj ti bi go razbral ko te j#be.ajde sega rikverc vo protesti i krazbi
p.s donesi m i nike od novite kopacki za fudbal

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Затоа се посилни, затоа што се многу природни!
Posilni fizicki mozebi eheheh :P No po umot mnogu se glupavi
Znaes ti nekoja akcija sto prezele ruskite specialci i koja ja zavrsile perfektno , pamtis BESLAN , ucilisteto ? Kade sto namesto da gi spasat decata tie gi ubija, nemase nikakva koordinacija, civili se mesaa vo akcijata, ahahahha da bide najsmesno , vodacot na cecencite im izbega , ahahahah , od opkoleno uciliste da im begat , koravi niedni. Nemaat haber tie od vjuvanje, da bi bile deneska rusite vo Irak , ni 1 mesec ne bi mozele da sednat , nemaat mozok coveku , MOZOK nemaat. Oni se isti ko srbite, samo ako im se pogodi :)

Eve ti za specialnite ruski sili ( te molam ovie se najdobrite ruski specialci , doneseni od cela Rusija specialno , a kakvi se ostanatite ?? )
Mislam deka tuka bea ubieni okolu 400 ucenici , bez veze , niti imaa namera cecencite da gi ubijat , sami gi ubija

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ма каква војна бе, нема шанси да дојде до нешто такво, сега еден месец ќе кружат такви муабети, ќе се крева паника, и пак ништо се ќе остане нормално, Косово ќе си остане независно, мислам дека нема враќање назад. Инаку доста ми е мака за Србите и не го признавам Косово, неговата независност може штетно да влијае на Македонија !

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Нема да заспијам вечерва ако се разлути Путка.:pos2::pos2:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Леле, значи оток си, нема спас, знаеш што се тафтаби??? ете 2-3ца на форумов се исто како тафтаби.
Како прво, ова е гарант сцена од некој филм од WWII бидејки во позадина се гледа тенк Т-34 ( тебе Амет да не те викаат, па затоа си без памет )
Трк до некој американски војник, еве тука ти е дебалде има ваљда уште американци и побарај им еден нивен ланч пакет и кажи ми што ти се свиѓа од тој пакет онака бест-оф највеќе што ти оставил впечаток.
Впатем ти што јадеш?
Ah be tokmaku , baraj sam i ke najdes za ruskite vojnici , i lovcite imaat podobri alista pa i oruzje , eve ti od akcijata vo Beslam fotka , bez SLEM , bez Pancir ... Sto ke im se slemovite koga nemaat nisto vo glava , ahaha

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Posilni fizicki mozebi eheheh :P No po umot mnogu se glupavi
Znaes ti nekoja akcija sto prezele ruskite specialci i koja ja zavrsile perfektno , pamtis BESLAN , ucilisteto ? Kade sto namesto da gi spasat decata tie gi ubija, nemase nikakva koordinacija, civili se mesaa vo akcijata, ahahahha da bide najsmesno , vodacot na cecencite im izbega , ahahahah , od opkoleno uciliste da im begat , koravi niedni. Nemaat haber tie od vjuvanje, da bi bile deneska rusite vo Irak , ni 1 mesec ne bi mozele da sednat , nemaat mozok coveku , MOZOK nemaat. Oni se isti ko srbite, samo ako im se pogodi :)

Eve ti za specialnite ruski sili ( te molam ovie se najdobrite ruski specialci , doneseni od cela Rusija specialno , a kakvi se ostanatite ?? )
Mislam deka tuka bea ubieni okolu 400 ucenici , bez veze , niti imaa namera cecencite da gi ubijat , sami gi ubija
Другар , оди преиспитај си го твоето мислење..Русите правеле ликвидации што не ги имаш ни на никој филмови гледано..Русите имаат ЕДНИ ОД НАЈОБУЧЕНИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ!Доста гледаш ЈАГ и други амери серии, го матат мозокот и те лажат!Ако беа јаки америте многу немаше да се посерат во Виетнам!:tapp:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Другар , оди преиспитај си го твоето мислење..Русите правеле ликвидации што не ги имаш ни на никој филмови гледано..Русите имаат ЕДНИ ОД НАЈОБУЧЕНИТЕ СПЕЦИЈАЛЦИ!Доста гледаш ЈАГ и други амери серии, го матат мозокот и те лажат!Ако беа јаки америте многу немаше да се посерат во Виетнам!:tapp:
Ирак е жив пример од денешно време

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Jas kako albanec bi mi bilo cest da umram borejki za mojata zemja
Go go go, go ahead. Ќе ми биде мило да си таму, и викни шо можеш повеќе пријателчиња, и кажи кој сте пред да тргните да се опростиме од вас навреме:smir:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ah be tokmaku , baraj sam i ke najdes za ruskite vojnici , i lovcite imaat podobri alista pa i oruzje , eve ti od akcijata vo Beslam fotka , bez SLEM , bez Pancir ... Sto ke im se slemovite koga nemaat nisto vo glava , ahaha

ООО хајван албански да влезат пешки без оружје на Косово има пепел да ве направат не им треба ни оружје ни ништо со голи раце ќе ве сомелат разбираш ти тоа?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598

Без шлем без панцир..И кога човек се гледа колку е храбар по облеката:tapp::tapp:Оф леле....

Kajgana Shop

На врв Bottom