Металика во Софија

• Креатор на темата Креатор на темата The Macedon
  • Време на започнување Време на започнување
хахах .. да беа KORN ке одев а сеа MetallicA не ме аресат баш !! :)

а ти па корн и корн. корн жими гзов шо некад ќе дојдат некад овде блиску а на металика ова им е трет или четврти пат!!:helou:

а ти па корн и корн. корн жими гзов шо некад ќе дојдат некад овде блиску а на металика ова им е трет или четврти пат!!:helou:

Да, ама Metallica се формирани 1981, а Korn некаде средината на 90те:wink:, ама без разлика ни ја не сум слушнал Korn да имаат дојдено некаде во соседниве земји, а инаку свиреа мислам во Словенија ама не ми текнуе точно....

JAs trebase da odam , ali u Polska..ama sea sum na duma.Gledav nekoi snimki na youtube so niv od pojma neam ama skorasna snimka i poprilicno e loso.James e do tolku pijan ili skleroziran ne znam koj zbor da go upotrebam so ne go znae tekstot na Fade to Black i pee edna recenica celo vreme..
Nekako oni mi se ikoni old school 8i ne sakam da si ja zaseram slikata so ja imam za niv...

Pls ako nekoj bil na nivna gig poskoro od koncertot u Belgrad 2004 pisete da znaam sop dapraam???

Thanks

Korn да имаат дојдено некаде во соседниве земји, а инаку свиреа мислам во Словенија ама не ми текнуе точно....

Polska druze, Polska bea i bese nenormalno nezavisno koja godina se formirani oti nemase niso faikersko

Еј ќе оди некој?

lele upm ne me pustaat starcive lele moram da gi ubedam ova ne mozi da se porpusti .......... lele mora da odam :vozbud:

Ќе ги начекам друг пат. У Татарленд не одам за инает.

Ако имам можност сакам да одам..

sry moja greshkaaaaa

Maiden letovo u Split, Atina i Bukuresht idat
:kesa:
а зш ме прашувашеееее хехехе:pos2:

иначе најверојатно е да се иде на металика ама не во бугарија:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom