Металика во Софија

• Креатор на темата Креатор на темата The Macedon
  • Време на започнување Време на започнување
Хахах Fallen angel, верувај си ти дека Металика се моментално најпопуларниот бенд на светот, и дека и во Зимбабве би продале цел концерт за ден-два.

Милице... јас тебе те сметав за познавач на работите...

Чисто едно мало потсетување.
Организаторот, пред секој концерт, дали по одредена квота на карти кај сите свои препродавачи (меѓу нив и Литиум рек.). Продажбата мислам дека е веќе почната. Во Литиум имаат 3 или 4 групи на карти со различни цени ако добро памтам според тоа што го видов на плакатот во излог.
Мими, зошто веруваш во се што ќе прочиташ на форум?!
Ај марш после факултет во ГТЦ и прашај си фино лепо.
Евентуално пиши што си дознала таму.
е сега тргам накај скопје.. така да планирам да одам да видам... инаку евентуално ќе пишам ко ќе ми донесеш лап топ или може и пц со интернет кај мене и така да можам за све да ве известувам ама вака тешко...

Хахах Fallen angel, верувај си ти дека Металика се моментално најпопуларниот бенд на светот, и дека и во Зимбабве би продале цел концерт за ден-два.

Реков дека картите веројатно се продадени, не дека се најпопуларен бенд .. шо трескаш глупости !

иако се ептен лоши у живо, од она што го имам видено од најнови концерти.

Хахаххахахахха лоши биле у живо дали сте вие нормални? може James за’рѓал малце ама генерација е со татко ми да му се сневиди, ама пак е добар. А инструментално, неам зборови...Ја идам у Софија :vozbud:

На Ред хот 50-60.000 на отворено.

Какви 50-60 000 бе. ја бев и тоа у fan pit прв ред на шипка! имаше мноооооогу луѓе а пријател на татко ми работеше во организација имало продадено 120 000 карти. Беше лудница најболји ден во мојот живот!!!! Chili Peppers vladeat!

За чили пеперс имаше направено само 60.000 карти .. значи неможе да има 120.000 луге .. од кај ги копате бројкиве , кој ве лаже !

Хаха копаат копаат.

Него за Металика има уште карти, без грижи.

Па и да има уште карти, нема да чекаат ние да ги зееме .. брзо мора нешто да се направи !

Поентата е има уште во југотон, ако не ти се чека иди зимај, денес прашав.

Ај бе у југотон ??? не сум знаел , кажи која цена се и дали е со превоз и све тоа !

Истите што ги има во Хард Рок Битола: 3.300 денари сосе превоз, виза и карта.

znaci na red hot imase okolu 100 000 dusi sigurno druze fallen angel, moes da najdes fotka od publika na net i da mi kaes dali od oko taa tolpa ti izglea na 50 000. najbolje provod inace. sea na metalika hehehee
P.S. sovet za na metalika, ako sakate da stignete porano i se da fatite a idete so jugoton ste se zaebale, iskustvo od rhcp :)
pozdrav

Слободна интерпретација ништо не значи, освен ако не си ги броел додека си висел на таа шипка. :wink:

znaci na red hot imase okolu 100 000 dusi sigurno druze fallen angel, moes da najdes fotka od publika na net i da mi kaes dali od oko taa tolpa ti izglea na 50 000. najbolje provod inace.
Ти ги броеше ли ? .. реков дека имаше направено 60.000 карти .. другите 40.000 луге изгледа гага ги пуштиле да влезат :idiot:

:vozbud:Сакам и ја да дојдем.Еј а да не знае некој случајно уште колку карте има останато?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom