:violent1:STARMKD18 kako be prijatel ne mi naleta 2001 so tvoite stavovi pa malce da porazgovaravme na samo okolu iseluvanjeto na Makedoncite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:violent1:STARMKD18 kako be prijatel ne mi naleta 2001 so tvoite stavovi pa malce da porazgovaravme na samo okolu iseluvanjeto na Makedoncite
Во твојот момент на делириум си заборавил дека Скопје се снабдува од Рашче со вода. Барај го на мапа и ќе ти текне.Abe voda ke im prodavame, poso srbite ke ja zatvorat.
Ke izbegame od temava. Poentata mi bese samo deka od 91 navaka sekoj sto bil na vlast daval po nesto. Eve pred nekolku godini nekoj vikase deka nekoi prasnja ne zasluzuvale odgovor i sega koj e sluga.
Inace stvarno nie kako Makedonci neznam sto se zamarame za Kosovo. Pa uste od 99 de fakto Kosovo veke na nekoj nacin bese nezavisno i odvoeno od Srbija. Kakva i da e toa e realnosta. A za od Albancite od Makedonija se nadevam deka dokolku ima nekoi so iskreni nameri za Makedonija, ke izlezat na protest protiv Grcija.
Белград е ремпере сеа дадоа на вести ја нападнале Америчката амбасада ова е лошоо...
Несоја земја призна ли веке Косово ? Албанија презна ли го ?![]()
Лелеллее неам кај да глеам ја, видов сега само еден клип на Youtube имаше
Zosto da se nadevame da ne se vzesti.Pa jas edvaj cekam da pocne imam nerascisteni smetki od 2001 Radusa.A ti mozes povtorno da odis na halkidiki dodeka ne se zavrsi pa tamu nadevaj se da ne se vzestiLuge nema so da gi zalite srbite sami si go dadoa kosovo se lakomea za pari, prodavaa zemja ne mislejki na toa sto ke bide posle. Ne deka imam simpatii kon ljockive ne gi sakam, ama nie sega treba da znaeme da izigrame pravilno i da si gledame za nas. Samo da se nadevame da ne se vsesti situacijata deka togas i za nas ke e loso. i NAJBITNO E DA NAUCIME NESTO OD NIVNITE GRESKI!