ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На МТВ беше,ама не во најавата туку во текот на вестите беше прочитано соопштение од НВО „Младите знаат„ , што мислам е неефикасно, најдобро би влијаело на луѓето некој директно да ги повика и да им се обрати. Соопшетнија не се директен повик....

Колку пари бараат да оди клип со некој одговорен кој би повикувал на протест?

п.с. Секакви криминалци и апаши даваат на ТВ, а сега кога чесни луѓе се борат за Македонија они ќе не рекетираат..............

ве гледам и се чудам.добро бе зошто од влакно правите коса,важно е дека е прочитано соопштението не претерувајте и вие сеа, а за А1 најверојатно во вестите во 19 00 ке кажат, а ако не кажат ќе ги бомбардираме со пораки

еве го пико на канал 5

ве гледам и се чудам.добро бе зошто од влакно правите коса,важно е дека е прочитано соопштението не претерувајте и вие сеа, а за А1 најверојатно во вестите во 19 00 ке кажат, а ако не кажат ќе ги бомбардираме со пораки

еве го пико на канал 5

бомбардирајте ги подобро пред тоа! и прво ова да го кажат а не косово. ние си имаме наш проблем прво ебати!!

Море исекоа овие еден дел ,или така ми се чини ???

`Te го на Канал 5 бе!!!!!:vozbud: :vozbud: :vozbud:
СУзи ми потекоа, мајке ми. Кај стигнав денес кажав, нормално, наидов и на пар реакции од типот "нека го мењаат"...
Како и да е, има доста луѓе од овие што ги известив, утре сме на плоштад.

браво боби и сите останати ангажирани... осеќам успех. бев песимист на самиот почеток, но, сега се надевам на масовност!

дај бе снимајте нешто да видиме ние од страна... :(

Ја не ги владеам баш термините, па може ли некој да пише на темава 5 мин пред да има на некои вести ? (=

Тука сум ја цело време, 24 часа онлајн на форумов. :)

Абе Ливерпул фан почни да си гледаш вести секој ден, голем си веќе. : )

Него го видов сега Серпико на Канал 5, убав говор, фаца е бе. :)

Утре со среќа, се надевам ќе се постигне нешто..

еве го пико на канал 5

Еве ќе ти одговорам:

Ако имаш малку познавање од психологија, веднаш ќе ти стане јасно дека директно обраќање има далеку поголем ефект одколку тоа да биде направено преку соопштение прочитено од спикер кој во меѓувреме прочитал икс соопштенија. Ова несакам де се свати како критика, туку како потик да се издејствува колку што е можно повеќе. Јас лично не би можел ни соопштение во медиум да издејствувам а па камоли изјава да дадам, затоа браос и така понатаму момци.

Јас се водам од идејата протестот да биде помасовен и поуспешен.
Затоа пискам во 5 за да ги видам на вестите во 7. Ова секако се однесува на медиумите.

п.с. Дај стевете клип за дијаспората да види!

дај бе снимајте нешто да видиме ние од страна... :(

Вестите на Канал 5 во 19 часот ги има на интернет, стрпи се кај 8 пробај на страната на канал 5 ќе ги гледаш вестите

браво боби и сите останати ангажирани... осеќам успех. бев песимист на самиот почеток, но, сега се надевам на масовност!

nema mesto za pesimizam :)

i 50 lugje na plostad e podobro nego 0 lugje na plostad :)

a posle utre, ako ne ja svatat porakata, ima vreme da se organizira nov sobir - preku 500 000 lugje...

za zal vo vrska so protestot utre ne mozime nie od diaspora mnogu da naprajme.

osven idei: za ozvucenje prasajte go Orde, ili nekoi od ovie sho pravat zurki/manifestacii, vo vtornik skoro na sekogo "razglasot" mu e sloboden :)

pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom