Што ги пали мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
па да има некои знаци на лице од женски пол и главно да мрда(да не е изладена,ако ме разбирате):pos2:

Абе дај не лажете :pos2: кажете дека цицките ве палат :baeh:

мене ме пали миризба на спотнати женски танги.

ПС
а и вкусот

A od dopirite, na kakvi dopiri vi se diga najcesto?:$

Mногу ме пали сочна цицка и уста...

Mногу ме пали сочна цицка и уста...

Тоа повеќе ти ја допираш отколку она. Повеќе таа ке се возбуди отколку ти. Уствари незнам, секој си има свој стил... :toe:

Тоа повеќе ти ја допираш отколку она. Повеќе таа ке се возбуди отколку ти. Уствари незнам, секој си има свој стил... :toe:

ДА.:)
Се палам да допирам такви цицки, и да ме бакнува некоја со таква уста...а со устата и цицките, може да прави и други убави работи што ќе ме доведат до лудило.:)

Crna nesredena kosa, bokserici, golo stomace, napupeno gaze, slatkoto nakriveno nose . .kako so nekoj veke pogore spomena . . .i toj pogled koj retko koi devojki go imaat ama i ne mozam da go opisam . . EXAMPLE . .CATHERINE-ZETA-JONES:tapp:

Нормлано ги палат јаките жени со добар изглед,задник итн :pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Мене ме палат цврст и затегнат задник, убаво обликувани гради, долги, секси нозе, и плава коса. А од облеки, стрингс, тесни маички со прерамки, оние тенискине тренерчинња (гаќички) шо ги носат само да го покријат газот и тоа :)

Страбизам + Наочарчиња :vozbud::smir: (ама јбга , како игла у сено да бараш) :uvo:

ме пали коа ме лиже со јазик по цело тело ама тоа да го прави гола скроз и убава цицка да ја трие по телово...ќе зовријам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom