Што ги пали мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Нозете и гзето...:vozbud::pos2:

мене ме пали емо шишка.. или специфична коса ,појма немам зошто ама ептен ме привлекува.
Откачени типки кои имаа доволно самодоверба,и сигурни во себе.. имаат карактер и се држат до своите мислења.
Откачени .. и не се плашат да направат некои "интересни" работи.. кои на машките им се многу провокативни и неодоливи

мене ме пали емо шишка.. или специфична коса ,појма немам зошто ама ептен ме привлекува.
Откачени типки кои имаа доволно самодоверба,и сигурни во себе.. имаат карактер и се држат до своите мислења.
Откачени .. и не се плашат да направат некои "интересни" работи.. кои на машките им се многу провокативни и неодоливи

ауууу исто ко мене:vozbud: буквално исто.... + цицки (не ептен големи,задоволителни)!!!

''Не ни се крева заради убавината на некоја жена, туку на самата злосторска помисла поврзана со нејзиното поседување"- Маркиз де Сад
Не дека се слагам со ова али добро е за мисловна гимнастика.
Мажите ги пали женственост. Не зборам за кучки, или нападни некои. Телесни особини издвојувам усни и бедра.

мене најмногу ме пали нежно стомаче кое лижејки го надолу стигнувам полека полека до целта...и добро хмммм...

Телото не ми е многу битно само да не биде дебелка и многу ниска а мене ме палат очите и усните.(ова глупо ѕвучи):pos:

Од кај к.р да знам шо ги пали мажите -.- Не се удварам на мажи..

GoD.HateUSaLL напиша:
Од кај к.р да знам шо ги пали мажите -.- Не се удварам на мажи..

ИдиЈот, а ти шо си?

Водолија сум јебига, имам многу критериуми што мора да се вклопат за да ме запали некоја ненормално.

Накратко, висина > пропорции и нивниот однос со висината, тен на кожа ... i'd rather stop now :toe:

Долги нозе, дигнат задник и цицки.

Исто и мене, али да не си ги сечат вените...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom