M
makedon^
Гостин
Што денеска не е штетно? Се е штетно затоа праверте си кејф на душата за кога ке остарете да не ви биде мака што сте го изгубиле времето во апстинирање. Животот е за уживање. Еден ден сите ке умреме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пијам... зш таква ми е религијата... не дозволува..
а знам дека во мојата религија се што е забрането е штетно за мене.. и за луѓето околу мене![]()
..............што религија е тоа ?
иначе јас си пијам пијам да се расположам , пијам над нормалата и увек коа ке се напијам до даске сум си весел срекен комуникативен опуштен и ке пијам и пијам и пијам .... душата ке ја дадам , флашата не ја давам![]()
Што денеска не е штетно? Се е штетно затоа праверте си кејф на душата за кога ке остарете да не ви биде мака што сте го изгубиле времето во апстинирање. Животот е за уживање. Еден ден сите ке умреме
што религија е тоа ?
иначе јас си пијам пијам да се расположам , пијам над нормалата и увек коа ке се напијам до даске сум си весел срекен комуникативен опуштен и ке пијам и пијам и пијам .... душата ке ја дадам , флашата не ја давам![]()
не е штетен ако пазиме колку пиеме. виното е здраво, ракијата е исто здрава.
ова сепак не треба да биде причина да се направиме даски
но барем еднаш неделно е доволно.
Пијем да је заборавим!
Како во алкохолот што има утеха,нигде ја нема!