До кога вака?

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Да се Прекинат преговори со Грција, да се врати старото знаме, грб со лав

Па не може више ова. Ти ќе им дадеш прст а они цела рака бараат смени знаме ок, смени име во меѓународни организации и сеа дома кога ќе збориш со твоите браЌА И сестри не може Македонија него како Тунгузија затоа одма под итно стоп со преговори и се врати си како што реков претходно.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Јок не си во право....
не дека е сјајна владава ,има некои недостатоци-ама досега поарна немало...

Иначе се сложувам со Чомбе за муабетот за “народно-ослободителна акција од политичарие“...бар тие идните што ќе се зафатат со раководење на државата ке имаат на ум -што би ги нашло ако помислат на нечесни “игри“..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Абе си напревте муабет двајцата за мерак - Онли и Хули хаха (уба е владата бе)

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
huliganu abe ti aren li si be deka nemalo podobro?? so zboras be?? izgleda gi krijat od tebe cenite na proizvodite i ne ti gi kazuvaat, za nato i eu i grcija ne pustas televizija a za zemjodelstvoto izgleda nemas bav4i pa da vidis kako e
a se ostanato e super
P.S demokratija e na mnogu nisko nivo osoboeno za novinarite

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
huliganu abe ti aren li si be deka nemalo podobro?? so zboras be?? izgleda gi krijat od tebe cenite na proizvodite i ne ti gi kazuvaat, za nato i eu i grcija ne pustas televizija a za zemjodelstvoto izgleda nemas bav4i pa da vidis kako e
a se ostanato e super
P.S demokratija e na mnogu nisko nivo osoboeno za novinarite
Јас имам „бавчи“ бре......
Праската ми изоди како никогаш до сега,а од грозјето парите ги земавме веднаш,нема веќе Свето да се заебава......така да ти и таквите како тебе можат само да прдат.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Не се секирај. Понеспосебен од СДСМ неможе никој да биде, не само во Македонија туку на цела планета.
хехехехехехе.....
Точно е дека владава почвит да прајт некој непромислени потези..

Ама најжално од све е што немат посалам политичари од тие што се на влас моментално..
Така да....не се е** мамата со целокупнава политичка елита што ја имаме во македонија....
Абе само “народно-ослободителна борба од политичари“ и ништо друго....

нека биде,нека биде....монархија!!

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
za monarhija i za drugi zaebancii nemame vreme da eksperimentirame

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
zosto apokalipto da se eksperimentira be so razli4ni opstestveni ureduvanja, i plus toa kako bi se soglasile koj ke bide monarh, ednostavno ne e izvodlivo, i koga bi se postavil monarh pola bi bile onie sto go podrzuvaat a pola onie koi ne go podrzuvaat, nemame tradicija ednostavno NE E IZVODLIVO-NEVOZMOZNO

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Duktatura???? nesto vo stilot na Duce ili eve Peron...mislam deka Gruevski ima talent...i ambicija, uste da ima hrabrost....

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
abe i diktatura da e pak gruevski nema da ja ima celata podrska od graganite ili taa podrska ke e na mnogu nisko nivo, taka sto sekogas ke ima luge koi ke se protivat na toa a i samata diktatura e nesto neprifatlivo,

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Ако бараш поддршка, тоа не е диктатура, па следователно не ти ни треба храброст. А дали диктатурата е неприфатлива, зависи од тоа кој и како ја спроведува.

На овците очигледно не им пречи диктатурата што ја спроведуваат чобаните. Не само тоа, туку и си ја сакаат.

за конкрит: Садам не го обесија за правда, туку за да видат сите амбициозни до каде смее да се спроведува самоволна диктатура, без одобрение од Врховниот Комитет.

Кој има муда да беси на бандери, може да спроведе диктатура. Кој не, нека молчи, нека слуша, и нека исполнува услови за во НАТО...

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
.

На овците очигледно не им пречи диктатурата што ја спроведуваат чобаните. Не само тоа, туку и си ја сакаат.
NIE NE SME OVCI NIE SME LUGE. A plus toa diktatura ne e e uspesna kako sistem koga togas mora da padne a posle toa nastapuva anarhija.
Ne deka nesto mi smeta diktatura samo gledam realno na rabotite

Kajgana Shop

На врв Bottom