Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Ајде отвори, и давај линк да се зачлениме :) Незнам дали има некој член што не би се зачленил, освен овие прилепчаниве, кој уште веруваат во копиљот и го сакаат, затоа што им донел една титула во домашно првенство, и после тоа ги продаде.
абе од прилеп сум па не го сакам хари.што дека донесе две титули?
и во лига шамп квалификации се местеа после.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
абе од прилеп сум па не го сакам хари.што дека донесе две титули?
и во лига шамп квалификации се местеа после.
Па затоа и викам. Некои мислат многу и помогнал на Победа, а уствари ги продаде. Хари е спремен и фамилијата да ја продаде за да биде на чело на ФФМ. Еве слушам утре изгледа ќе му биде скината главата, па ќе видиме. Зборот ми беше дека Мајмуни само се зибалмираа со транспарентот, без разлика за чив инает било наменето. Се доби погрешна слика за нив, колку и да било ненамерно тоа.

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Хари утре ке го изеде европскиот стап заради разните малверзации во мак фудбалот.Можеби конечно ке му стават европјаниве крај на неговото криминално работење.
ОНТОПИК :Тука се зборува за македонските навивачки групи.Ако ви се дискутира за Хари , отворете засебна тема

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Па затоа и викам. Некои мислат многу и помогнал на Победа, а уствари ги продаде. Хари е спремен и фамилијата да ја продаде за да биде на чело на ФФМ. Еве слушам утре изгледа ќе му биде скината главата, па ќе видиме. Зборот ми беше дека Мајмуни само се зибалмираа со транспарентот, без разлика за чив инает било наменето. Се доби погрешна слика за нив, колку и да било ненамерно тоа.
Abe za kakvi Majmuni zboruvas!!!Najvernite navivaci ne se capnati na stadion nekolku godini.Ti kazav vidi ja brojkata na navivaci i na cela publika na natprevar vo Prilep i se ce se uveris.Ne sakam nikoj navivac da se navredi ama ova so se sluci so Pobeda i so Majmuni e zalosno.Daj boze da se vratime na starite pateki.:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брат, ја можем да те сфатим, ама кога ќе види цела Македонија, навивачката група на ПОБЕДА, тие не гледаат дали се членовите нивни или не, кога ќе видат дека го поддржуваат Хари, ти што би помислил? Затоа ти викам, без разлика дали било со некаква намера, за нечив инает, се доби погрешна слика за вас и дека го поддржувате Хари во тоа што го прави (читај го уништува фудбалот).

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Treba mnogu promeni vo MAK-fudbalot.Veruvaj ne da go branam Hari ama mislam deka problemo ne e samo vo nego.Dali se sekavate na vremeto koga od site stadioni vo Makedonija odeknuvase ZINGO PEDER???Dali ne mislite deka narodo e prezasiten od ogromen broj na natprevari od najkvalitetnite ligi vo Evropa???Stariot ambient nema sansi da se vrati, samo da ne bidime na ova dereze na koe sne padnati.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брат верувај дека после ова што ќе му се деси на Хари, ретко кој ќе се осуди да го прави ова како Хари. Ќе се мислат по 10 дена дали да пикнат 10 денари во џеб. Ако го изрендаат добро утре, ќе им пикнат страв невиден на наредните кандидати, па ќе видиш дали тогаш ќе биде исто.

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Ne sum vo tek za ova utre.Aj ako mozis objasnimi nakratko so e rabotava.

aaaaaaa imalo tema sega duri vidov.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ова говедо ја спаси таа скапана Ренова од казна каква што треба за тепањето на Амбурет на мечот Ренова-Македонија Ѓ.П.Му дадоа Албанците некој денар да почасти дома еклери со поминат рок и една боза,да му ебам се под список да му ебам.Нека скапе во затвор засекогаш,а ако некад излезе да се пали на мушки да му е**м мајмунот прилепски.:salut:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Abe tesko vas.Svatete ednas i razmislete malku so crpkite deka Hari ne e sakan vo Prilep, ama za propasta na MAK-fudbalot ne e samo Hari vinoven.Bi ve prasal od koga sledite Makedonsko prvenstvo???

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
ХМММММ....

а трите титули во серија на Вардар, Силекс и Слога кога на чело беа нивни луѓе??? Ко имаше масовни тепачки по стадиониве???? А бе Хари е виновен до коски ама не е сам...треба да се судат и други!!!

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Мислим дека треба анкета на темава:toe:

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Според мене мислам дека Комити се највеќе,но не се лоши и другите и не е важно кои се највеќе важно е дека сите се МАКЕДНОНЦИ!!!!!:salut::salut::salut:

Член од
23 февруари 2009
Мислења
83
Поени од реакции
6
Според мене мислам дека Комити се највеќе,но не се лоши и другите и не е важно кои се највеќе важно е дека сите се МАКЕДНОНЦИ!!!!!:salut::salut::salut:
и комити ти ги сметаш за Македонци? Ај да не почнувам сега ве молам.. А од толку жители во Скопје едвај 1000 се берат.. Знам дека ке се вадат со тоа што во Скопје има повеке навивачки групи... и ЕТЕ
Комити 1000 + Лавови 200 (иако 20 треба да ги пишам) + На работнички 5 души се за то (легија 5) и така.. колку се собраја?

Чкембари 1200 беа во Скопје само за Пелистер-Апоел а да не правиме муабет во Битола колку може да не има...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom