Долен веш (какви гаќички носите)?

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Acid напиша:
Наречи го како сакаш, долна облека е! :icon_lol:
boze sacuvaj od koga bikini spaga u dolna obleka ???? da zemam sea ja mesto dolna obleka bikini da nosam, ili koga odam na plaza mesto bikini dolna obleka da oblecam ????? :pos: :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
schtranga напиша:
boze sacuvaj od koga bikini spaga u dolna obleka ???? da zemam sea ja mesto dolna obleka bikini da nosam, ili koga odam na plaza mesto bikini dolna obleka da oblecam ????? :pos: :pos:
Извини, ама бикинито ти е долу, ти го покрива долниот дел. Долна облека е. :baeh:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Acid напиша:
Извини, ама бикинито ти е долу, ти го покрива долниот дел. Долна облека е. :baeh:
a onoa sto mi go prekriva gorniot del ( mislam na gradite ) kako se vika ??? goren del ??? :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
schtranga напиша:
a onoa sto mi go prekriva gorniot del ( mislam na gradite ) kako se vika ??? goren del ??? :pos:
Цицкодржач, градопокривник или едноставно градник. :icon_lol:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Acid напиша:
Цицкодржач, градопокривник или едноставно градник. :icon_lol:
Zemi si ti glavopokrivnik sledniot pat koga ke gi izjavuvash mudrostite. Shto si e sigurno, sigurno si e:icon_roll

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Acid напиша:
Јас ветувам дека ќе се сликам по бела гаќа, откако истото ќе го направиш и ти. Штранга веќе има слики по долна облека, само треба да ги објави на оваа тема (иако ги има во „најубави газиња“. Дивајн знам дека ќе ја закачи таа со црвеното фустанче откако ти ќе се сликаш.

Договорено? :)

Сега видов, ја не носам бела гаќа туку боксерици или некој гаќи со апликација. Кого го инетересираат сликите може да ги најде кај мене на блогспот. Има и по купаќи, по скафандер за скијање......само треба да го најдеш правиот блог, ги имам околу 100 отворено, а околу 5 памтам....т.е. 1 памтам

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Devilish Angel navistina sekoja cest na izborot :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Леле очи ми паднаа од сликиве ... прекрасни се!!! Ај еве уште нешто...

Kajgana Shop

На врв Bottom