Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај им една убава десна во забите... нема да им текне уште еднаш.Најмногу ме нервираат типови на луѓе кои се исмејаваат на тие што д'ткаат и неможат убаво да ги изговорат р,ш.....
Имам другар кој д'тка и и му се исмејаватт и кои страшно ме нервираат а НИКАД се немаат ставено на нивно место за да барем малце осетат како е да имаш говорна мана.
До достигуваат врвот на идиотизмот.
Да во право си, со такво лигаво ПРЕКУМЕРНО зборување ги учиме децата да зборат како што не слушаат. Мозок=сунѓер, што да му ставиш ќе прими. Колку и да звучи тоа убаво да им се лигавиш на мали дечиња додека зборуваш толку и не е убаво баш ради оваа причина.Исмевањето нема да го дискутирам заш ми се бљува.
За д’ткањето, имам видено деца кои успешно го надминале проблемот.
Туку, друго ми беше зборот. Нели мислите дека понекогаш сами сме одговорни за погрешно научените букви на нашите деца, со тоа што им њакаме и све нешто бебешки им се понашаме? Има прочитано некој повеќе за оваа работа? Или тукушто си ја измислив?
Па можеби си во право, затоа што децата на таа возраст пробуваат да ги имитираат своите родители и да се однесуваат како нив. И јас имам правено вакви работи, затоа мислам дека си во право. Противник сум и јас на лигавењето, никогаш му се немам лигавено на дете кое било во моја близина, што ако е дете, ќе му зборувам нормално.Исмевањето нема да го дискутирам заш ми се бљува.
Туку, друго ми беше зборот. Нели мислите дека понекогаш сами сме одговорни за погрешно научените букви на нашите деца, со тоа што им њакаме и све нешто бебешки им се понашаме? Има прочитано некој повеќе за оваа работа? Или тукушто си ја измислив?
Не си самаИсмевањето нема да го дискутирам заш ми се бљува.