Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Најлудиот трансфер летово!

Ведран Чорлука во Тотенхем. Се чини прдлено Модрич го натерал.

Хатон-Чорлука-Кинг-Довсон-Гартнер-Вудгејт-Бејл =факинг гуд :nesvest:

Башка Павличенко...

Ова лесно може да биде една од најдобрите одбрамбени линии во Европа, плус Гомес на голот...
Ај ваљда ќе почнат и да победуваат :)

Браво за Тотенхем градат добар тим кој за 2-3 сезони би требале да се борат за првото место во Англија, сеа моментално не се разиграни сите играчи се соберени од различни средини ќе треба време...

Абе добар тим гради Тотенхем ама си ги продаде двата најдобри напаѓачи,најдобриот тандем во Англија.Кин и Бербатов разбиваа,но што е тоа е.Браво за Тотенхем доста проблеми ќе направи оваа сезона и мислам дека излезот во Европа нема да претставува проблем.:helou:

Toтенхем од секогаш ми биле вториот тим од Англија, штета што последниве 4-5 сезони ја загубија формата која ја имаа пред тоа, заедно со тогашниот Челзи беа екипа која беше страв за противниците макар да се работеше за некој од големата англиска ТРОЈКА.

Незнам зошто изиграа олку слабо на почетокот на годинава, ама верувам дека ќе се вратат и оваа сезона и тоа како ќе им сметаат и ќе им се замешаат на четирите големи.... манчестер сити додка го разработи тимот на ѕвезди кој почна да го создава ќе помине доста време и тука ја гледам големата шанса на Тотенхем за излез во Европа оваа година :)

Имаат страшен напад.... Кембел кој годинава се очекуваше да блесне во дресот на Манчестер својот блесок ќе го доживее токму во дресот на тотенхем + павличенко

Абе добар тим гради Тотенхем ама си ги продаде двата најдобри напаѓачи,најдобриот тандем во Англија.Кин и Бербатов разбиваа,но што е тоа е.Браво за Тотенхем доста проблеми ќе направи оваа сезона и мислам дека излезот во Европа нема да претставува проблем.:helou:

Кин им е доста добра зделка , беше продаден за 19 милиони фунти што е мислам премногу за овој играч , ем го имаат Бент , го купија Павличенко , имаат доста млади фудбалери но за разлика од оние на Арсенал тука се работи за млади играчи со доста искуство ( Модрич играше стаднардно на ЕП , истото важи и за Чорлука , Џовани имаше настапи за една Барса , Џенас за Англија има играно , Бентли исто и тн и тн ) , така да има одлична перспектива тимов и прашање на време е кога ке бидат константно присутни во горниот дел од табелата .

Syn времето дојде... извадија нерешено со Челзи, сега останува уште да се воиграат павличенко и кембел :)

Тотенхем се заинтересирани за Клас Јан Хунтелар за зимскиот преоден рок :vozbud:

Тотенхем се заинтересирани за Клас Јан Хунтелар за зимскиот преоден рок :vozbud:

Тешко да оди во Тотенхем.Го бараат многу посилни и побогати екипи од Тотенхем и мислам дека желбата на Хунтелар е да игра во некој поголем клуб од Ајакс(но сепак не е се до парите,времето ќе покаже):helou:

Абе дудуци си остануваат дудуци!Една да победеа до сега!Само они на ливче ме ебат:kesa:

аир да не видат никогаш. изгледа само тие на тикет ќе ме заебат.
до година здравје во 2 лига да ги гледам.

ного слаб старт на тотенхем ако продолжат така 2 лига

Уште една катастрофална партија на Тотенхем. Овие ако продолжат вака ќе испаднат од ПЛ, не знам што имаат на ум стварно. Еден Стоук игра боље од нив ...

Ај бе ќе се уиграат кога тогаш.Им треба малку време,здравље таму 5 кола пред крајот на сезоната ќе фатат серија само за да останат во ПЛ.Смешни се и бедно изгледаат,а и резултатите им се јадни.Него многу не ме интересираат тие него ме ебат на ливче,а гледам не сум единствениот.Ќе ги играм уште следното коло е ако и тогаш ме бутнат не ги погледнувам више.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom