Koлку ми се интересни за читање ваквите постови од страна на посилниот пол ко небива тие се цвекиња за мирисање...Кај сите од женските е сеа дали е до несозреаноста или сварно се такви јас сварно незнам ама ај нека не се сите 90 посто сварно не знаат што сакаат или така се прават
Како е можно цел машки пол да налетувал само на такви девојки што незнаат што сакаат.Koлку ми се интересни за читање ваквите постови од страна на посилниот пол ко небива тие се цвекиња за мирисање...
И како ги изброја 90 посто од жените?Изгледа си налетувал на такви девојки но што не знаат што сакат но не се сите такви.
А вие машките знаете што сакате?Како е можно цел машки пол да налетувал само на такви девојки што незнаат што сакаат.
Чудно.
:pos2:
Девојките по дефулт незнаат што сакат.
Имам напишано некаде колку патетично-смешна ми е женската илузија за супериорност. Посебно од 13-14-15 годишно девојче кое ќе ми заврши пост со кое до вчера бараше совети за во љубовта а денес ги дели како STD, и онака смешното ескалира кога ми збори дека девојките знаат што сакаат а уствари уште си игра натиго-дајмиго флертот и сите проследни игри4ки кои се резултат на незнаењето ШТО САКАШ. О, и ти го немат бркнато. Сексот мења ствари. Незнам дали правилно ќе ме перципираш овој пат, пошо минатиот пат виде некаква фрустрација, во врска сум 2ипо години и уште незнам што сака. И онака суптилно, гледаш колку сум заштитнички настроен кон полот ми. Ма си го сакам бе! И блиску сме до совршени. Исто и вие. Ама само физички.А вие машките знаете што сакате?
Или немој да ми кажете дека сте совршени? -.-
Koлку многу сте исфрустрирани што овде на форумот секаде зборувате како сме ние биле лоши и не знаеме што сакаме..
А да ве анализира некој вас машките списокот на работи би бил долг
Немам ништо против тебе ко прво,ко второ, јас знам дека некои жени не знаат што сакат.Еве можеби и јас не знам...нема потреба да има конфликт.Мене ми беше зборот што некој напишал жените уствари не знаат што сакат,па можеби тој што го кажал тоа го нема тоа што го бара девојката...Совршени сте?добро нека биде така.Имам напишано некаде колку патетично-смешна ми е женската илузија за супериорност. Посебно од 13-14-15 годишно девојче кое ќе ми заврши пост со кое до вчера бараше совети за во љубовта а денес ги дели како STD, и онака смешното ескалира кога ми збори дека девојките знаат што сакаат а уствари уште си игра натиго-дајмиго флертот и сите проследни игри4ки кои се резултат на незнаењето ШТО САКАШ. О, и ти го немат бркнато. Сексот мења ствари. Незнам дали правилно ќе ме перципираш овој пат, пошо минатиот пат виде некаква фрустрација, во врска сум 2ипо години и уште незнам што сака. И онака суптилно, гледаш колку сум заштитнички настроен кон полот ми. Ма си го сакам бе! И блиску сме до совршени. Исто и вие. Ама само физички.
Mazel fuckin tov!
Види вака не реков дека сте лошо иако не знам што подразбираш под тоа туку реков дека не знаете што сакате и тоа е факт сакале вие да го прифатите или не...изгледа не можите сами да увидите дека сварно е така па за тоа сме ние тука.А вие машките знаете што сакате?
Koлку многу сте исфрустрирани што овде на форумот секаде зборувате како сме ние биле лоши и не знаеме што сакаме..
Види вака не реков дека сте лошо иако не знам што подразбираш под тоа туку реков дека не знаете што сакате и тоа е факт сакале вие да го прифатите или не...изгледа не можите сами да увидите дека сварно е така па за тоа сме ние тука.А вие машките знаете што сакате?