Што сакаат (бараат) жените?

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Се надевам не е на одмет доколку и јас се вклучувам со коментар - иако сум жена

Се е е индивидуално - секој бара различни работи

Јас барам безусловна љубов

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Кај сите од женските е сеа дали е до несозреаноста или сварно се такви јас сварно незнам ама ај нека не се сите 90 посто сварно не знаат што сакаат или така се прават
Koлку ми се интересни за читање ваквите постови од страна на посилниот пол ко небива тие се цвекиња за мирисање...
И како ги изброја 90 посто од жените?Изгледа си налетувал на такви девојки но што не знаат што сакат но не се сите такви.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.632
Поени од реакции
34.020
Koлку ми се интересни за читање ваквите постови од страна на посилниот пол ко небива тие се цвекиња за мирисање...
И како ги изброја 90 посто од жените?Изгледа си налетувал на такви девојки но што не знаат што сакат но не се сите такви.
Како е можно цел машки пол да налетувал само на такви девојки што незнаат што сакаат.
Чудно.

:pos2:

Девојките по дефулт незнаат што сакат.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Како е можно цел машки пол да налетувал само на такви девојки што незнаат што сакаат.
Чудно.

:pos2:

Девојките по дефулт незнаат што сакат.
А вие машките знаете што сакате?
Или немој да ми кажете дека сте совршени? -.-
Koлку многу сте исфрустрирани што овде на форумот секаде зборувате како сме ние биле лоши и не знаеме што сакаме..
А да ве анализира некој вас машките списокот на работи би бил долг :tapp:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.632
Поени од реакции
34.020
Koлку многу сте исфрустрирани што овде на форумот секаде зборувате како сме ние биле лоши и не знаеме што сакаме..
Имам напишано некаде колку патетично-смешна ми е женската илузија за супериорност. Посебно од 13-14-15 годишно девојче кое ќе ми заврши пост со :tapp: кое до вчера бараше совети за во љубовта а денес ги дели како STD, и онака смешното ескалира кога ми збори дека девојките знаат што сакаат а уствари уште си игра натиго-дајмиго флертот и сите проследни игри4ки кои се резултат на незнаењето ШТО САКАШ. О, и ти го немат бркнато. Сексот мења ствари. Незнам дали правилно ќе ме перципираш овој пат, пошо минатиот пат виде некаква фрустрација, во врска сум 2ипо години и уште незнам што сака. И онака суптилно, гледаш колку сум заштитнички настроен кон полот ми. Ма си го сакам бе! И блиску сме до совршени. Исто и вие. Ама само физички.

Mazel fuckin tov!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Имам напишано некаде колку патетично-смешна ми е женската илузија за супериорност. Посебно од 13-14-15 годишно девојче кое ќе ми заврши пост со :tapp: кое до вчера бараше совети за во љубовта а денес ги дели како STD, и онака смешното ескалира кога ми збори дека девојките знаат што сакаат а уствари уште си игра натиго-дајмиго флертот и сите проследни игри4ки кои се резултат на незнаењето ШТО САКАШ. О, и ти го немат бркнато. Сексот мења ствари. Незнам дали правилно ќе ме перципираш овој пат, пошо минатиот пат виде некаква фрустрација, во врска сум 2ипо години и уште незнам што сака. И онака суптилно, гледаш колку сум заштитнички настроен кон полот ми. Ма си го сакам бе! И блиску сме до совршени. Исто и вие. Ама само физички.

Mazel fuckin tov!
Немам ништо против тебе ко прво,ко второ, јас знам дека некои жени не знаат што сакат.Еве можеби и јас не знам...нема потреба да има конфликт.Мене ми беше зборот што некој напишал жените уствари не знаат што сакат,па можеби тој што го кажал тоа го нема тоа што го бара девојката...Совршени сте?добро нека биде така.
Тој што ја отворил темата Дали знаеме што бараме ми наликува на девојката што ја отворила темата Дали мажите знаат вистински да сакат?Можеби нејзината лошо завршена врска ја натерало да мисли дека машките не знаат да сакаат исто ко тој што ја отворил темата налетал на таква девојка.И тоа не значи дека машките не знаат да сакаат или дека ние не знаеме што бараме,во ред признав веке дека постојат такви.
Незнам дали имаш прочитано еден мој коментар на една тема дека ние жените сме кучки и знаеме понекогаш претерано да се лигавиме и да бараме од посилниот пол што повеке и повеке.

Ја прочита претходно HITCH што претходно напиша на темата?таа знае што бара,и го образложи овде.

Сега ваше е што понатаму ке мислите.

Фала пријатно :smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Знае шо бара, али ќе прифати и контра од тоа, ако убаво и го спакуваш.
Факт.

П

Пепси_

Гостин
Види вака не реков дека сте лошо иако не знам што подразбираш под тоа туку реков дека не знаете што сакате и тоа е факт сакале вие да го прифатите или не...изгледа не можите сами да увидите дека сварно е така па за тоа сме ние тука.

Свака им част на исклучоците

--- надополнето ---

Види вака не реков дека сте лошо иако не знам што подразбираш под тоа туку реков дека не знаете што сакате и тоа е факт сакале вие да го прифатите или не...изгледа не можите сами да увидите дека сварно е така па за тоа сме ние тука.

Свака им част на исклучоците

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Жените многу бараат.

Заборавија жениве дека порано мираз даваја на мажите да ги земат за сопруги.

Рањени орао :)

Член од
31 октомври 2010
Мислења
338
Поени од реакции
59
Сите бараат лика спроти себе.
Или ќе те акне гром, или ништо !

S

Stef Bachatero

Гостин
Хмм добра тема,Зигмунд Фројд 30 години изтражувал на темата жена и одговорот на тоа фрустирачко прашање е незнам.Но тоа не е така,секоја жена бара маж кој е во контрола на својата на реалност и чувства.Да биде непредвидлив,смешен,лидер,полн со самодоверба и секако да и дава добар секс.Е без последното ниедна жена не би идела со тој.Ма колку и да ми каже девојка дека не сака секс,таа е оган што полека се пали,ние ако имаме само доле они имаат насекаде места каде што се палат.Прашувај ја целовреме што сака од сексот и ќе видите колку подобро ќе ви биде во врската,но сепак секогаш треба ти да направиш атмосфера за водење љубов.Тоа они го сакаат да бидат одведени во моментот,како кога играш секогаш ти водиш и таа гостин во твојата реалност,ние мажите сакаме да бидеме легнати толку сме прости хаха.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Жените бараат внимание, разбирање, почитување и многу љубов........:)

Kajgana Shop

На врв Bottom