Што сакаат (бараат) жените?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Src,skogas nekoj otstapuva od sekojdnevnata praktika,ali ova sto e predhodno nabrojano se odnesuva na mnozinstvoto od poso4enite polovi,taka da ova ne e semokjna sposobnost,nitu pak nesto sto nemoze da se primeti,nie samo go konkretizirame ona sto go gledame niz sekojdnevnata praktika.Znaci ke povtoram,ima isklucoci,se nadevam deka ti si eden od niv:):):)))):pipi:
Абе сега се чувствувам лајк тач бај Џејкоб (оној од Лост ти текнуе), мислам да не ми реплицираше со вака длабокоумен пост, ќе си умрев у заблуда тешка:raz:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Пазете што пишувате, затоа што самоистакната сексуална репутација на форум често е обратно пропорционална во реалност.
Бидете искрени :)

За да не бидам офтопик, што сакаат жените.
Сите сакаме исто и машки и женски, само пристапот тоа го прави интересно.

Сакаат фраер, ама со усул. Тоа би значело да не бидете сељаци.
Да бидете романтични и грижливи, тоест да обрнувате внимание на ситници ама да не сте папучари.

Вакви списоци ги има доста да се најдат но никаде не ви кажуваат да си бидеш тоа што си.
Кој и да е, ако глумиш нешто што не си лесно се познава, освен ако не си екстремно талентиран за тоа. Жени посебно имаат осет за такви работи, затоа мора да бидете природни без разлика на се.
Ако си срамежлив шансите се поголеми дека ќе привлечеш девојка на која што и се допаѓаат такви момци, многу е просто.
Смешно изгледа кога луѓе се обидуваат да изглумат карактерни особини кои ги немаат.

На вакви теми премногу се генерализира и често има конфликти, но и јас би дал еден совет за поефикасно освојување на понежниот пол.

Гледај да се чуствуваат опуштено покрај вас.
Тоа значи онаа прва средба да биде искулирана, ти терај го темпото ама остави ја да збори (така жени се вентилираат), значи поставувај прашања ама да не биде ко фби. Биди заинтересиран, гледај да ја насмееш..пак ќе кажам клучен збор опуштање.

Одкако ќе се размуабети, ќе се расположи, одкако ќе се расположи ќе сака да се напие уште една чаша. Кога ќе дојде тоа веќе знае дека покрај тебе и е убаво, интересно и искулирано. Ако си стигнал до таму шансите за home run ти се бајаги големи, затоа што пољубац почетен имаш обезбеден.
Значи поставување на една здрава човечка атмосфера за комуникација со доза на флерт.

После тоа, зависи индивудално какви луѓе сте.
Имајте на ум дека девојките уживаат во целиот процес на додворување, од запознавање до секс. Затоа и го издолжуваат сето тоа, плус послатко е да се помачите малку и двајцата.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Абе сега се чувствувам лајк тач бај Џејкоб (оној од Лост ти текнуе), мислам да не ми реплицираше со вака длабокоумен пост, ќе си умрев у заблуда тешка:raz:
Hahaha,da,da,ne e mesto temava za lost,ali ja izgleav cela,ako ne si go napravila i ti istoto,togas si propustila dosta :P,inace ova se moi gledista,po inercija sekoj covek si go brani svojot pol i svoite interesi,no jas ova ne go napraviv samo za da go odbranam,tuku zosto e taka,gledam mn interesni mislenja od zenski na temava,koi go demantiraat setoa ova sto e nabrojano i me raduva toa,no nez,u praktikata ne deluva bas taka:):):):pipi:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
200 dollars and a nice car.
That's all they want :pos:

Абе знам дека е смешно но да не излезе дека овие научниците шират шовинистичка пропаганда хаха
(keywords: masons, new world order, propaganda,chauvinism, world conspiracy)

Абе жените сакат мажи (освен тоа лезбосот што се).
Е сега какви мажи ќе сакаат тоа зависи шо тип на џенцка е.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
не бараат премногу:nenene:- само неколку „стварчиња“ и да бидат задоволни( ама дали ќе бидат -прашање е - или ќе извољеваат уште??? нз)
некој се потрудил и направил листа - што сакаат жените
е паааааааа, погледнете ја http://www.muskimagazin.com/2010/10/10/sta-stvarno-zene-zele/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Кој знае што бара кога тогаш ќе си најде..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
И они самите не знаат :salut:

П

Пепси_

Гостин
Како мислиш кај сите????
Кај сите од женските е сеа дали е до несозреаноста или сварно се такви јас сварно незнам ама ај нека не се сите 90 посто сварно не знаат што сакаат или така се прават

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Кај сите од женските е сеа дали е до несозреаноста или сварно се такви јас сварно незнам ама ај нека не се сите 90 посто сварно не знаат што сакаат или така се прават
За да знајш дали некој знае или незнае што сака треба лично да го познаваш.
Занчи ти сакаш да кажиш дека лично ги познаваш тие 90% од женската популација во Македонија ?
Wow!

H

HITCH

Гостин
Ти бе ептен си бил стручен! Ама бараташ со процентиве... Ако се поценкаме уште малку ќе испаднат само 0.0000000000001%, ама ај да не ја тупам ептен на темава.

Твојот коментар нема врска! Јас точно знам каков маж барам. Штом не сум го нашла до сега не значи дека не постои, туку значи дека не се трудам доволно за да го најдам. Нема смисла да почнам на темава да пишувам сакам да биде толку висок, толку тежок, вакви очи, такви уши, сметки во банки или под перница (бидејќи вие машкиот род заклучивте дека сите жени трчаат по пари, можеби требаше ова да го ставам прво), развиен во мускулите или некое можуле, ваков карактер, онаков карактер, треба прво да седнеш да видиш бидува али не бидува човекот кој во моментот е пред тебе. Многу е несериозно да очекуваш сите да имаат исто мислење за се`. Вака од ракав можеме да се убиеме од пишување реферати и пак да не можеме да се дообјасниме.

Секој има вакви или такви периоди. Кај некого трае подолго, кај некого трае пократко, најважно е да не заборавиш на себе!

Не барам совршенство бидејќи и јас не сум совршена. Сеедно дали се работи за пријател/ка или дечко/девојка го бараш она што го нудиш. Пред да речеш го сакам тоа и тоа, треба да речеш го нудам тоа и тоа!

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Kajgana Shop

На врв Bottom