- Член од
- 16 јануари 2008
- Мислења
- 180
- Поени од реакции
- 41
kakvi dzamiii kakvi raketi ke pravite be sipciiiii ne si prajte filmovi ke se rusat za kratko taka da dzabe gi praite
Богами малце ви е. Нема македонци муслимани? Џамијата/Исламот само на албанците е? Малце ви е.епа малце ни е!!!
Прочитајте го потписот на братот...ке ве крстимееее:wink:
Da bidam iskren samite ste krivi, kako prvo masovno glasavte za tie sto bea vo koalicija so teroristite i tie sto bea za mir i da se povlece policijata i armijata od tetovo vo 2002, maka vi beshe referendumot da go izglasate, a dur beshe konfliktot vo 2001 tetovcanite begaa vo skopje otkolku da si gi branat domovite i moraa mladi deca od drugi mesta od makedonija da idat da mu gi branat domovite tie dur sedea vo skopje.Ој ој ој
15% Македоцни во градов и секојдневно се продаваат имотијас нема да си го продадам, знам шчиптарски да си зборам имам пријатели мене ми е на некој начин и така и така, но сепак, не е тоа тоа. Малце ни е, бидејќи многу работи се изнадешаваја низ градов.
А која е идејата за подобар живот во Тетово, добар живот да имаш тука е да бидеш шчиптар.
Уне фољ шчиптар, ама фак дет. Ме иритира самото тоа што нема бе Македонски знамиња низ градов тоа ме иритира очигледна ви е премногу паметната идеологија.
Ама премногу џамии се тоа во еден град.
Признај сум еден од првите Македонци-Срби кои Ве нарекол Шчиптари![]()
Ogromna neka bide. Kolku eden stadion, osvtlena da se gleda od Mesecina , a i zvucnici da se cue do 25km .
sigurno nema da ti preci ako se izgradi xhamija vo centarot na skopje ... pretpostavuvam ne ti preci xhamijata vo saraj ?... kolku sto se sekavam zaradi xhamijata vo saraj go izgradija golemiot krst na vodno , demek da se vidi i znae deka ova e makedonska pravoslavna zemjaГрадете бе џамија, само глејте да не залтетате па да полета.
Верски објекти не ми се противни, никогаш, ако не се кич додуше.
Кој сака нека си верува. Не ми пречи да градат џамија, ама ако не ги палат црквите.
A zasto e izgradenata gjamija vo saraj? Sto toa dokazuva? Islamski expanzionizam ?Iritiranje na Makedoncite? Pa zatoa ke ve mrzat sitesigurno nema da ti preci ako se izgradi xhamija vo centarot na skopje ... pretpostavuvam ne ti preci xhamijata vo saraj ?... kolku sto se sekavam zaradi xhamijata vo saraj go izgradija golemiot krst na vodno , demek da se vidi i znae deka ova e makedonska pravoslavna zemja