Џамија во Тетово

N

n/a

Гостин
Aj be poleka...
AMAN od gluposti.

p.s Imam eden los tabiet i tocno zaradi toa sem u mojata firma ne bi sakal da participiram vo niedna vlast. :pos2:
Ke te toleriram do besvest i nazad i ke ti se smeam...
dur ne ja pomines crvenata granica.
Koga ke ja pomines...ke ti ebam se po spisok bez i da pomislam dali e dosta i dali ima prostor za vrakjanje.:toe:
Do posledno...dur ne postois.

A ovde nema pogazuvanje na crvenata linija.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Aj be poleka...
AMAN od gluposti.

p.s Imam eden los tabiet i tocno zaradi toa sem u mojata firma ne bi sakal da participiram vo niedna vlast. :pos2:
Ke te toleriram do besvest i nazad i ke ti se smeam...
dur ne ja pomines crvenata granica.
Koga ke ja pomines...ke ti ebam se po spisok bez i da pomislam dali e dosta i dali ima prostor za vrakjanje.:toe:
Do posledno...dur ne postois.

A ovde nema pogazuvanje na crvenata linija.
Зевсе....идиотизмот е тешка болест...неизлечива за жал...:toe:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Како прво верата со националноста немаат врска!

Имаме и многу Македонци кои се Муслимани исто како што има и Албанци (во МК се малку) кои се Христијани. Ако сакаат да одат во црква нека одат!

Сепак јас не би градел верски објекти (кои сами по себе не генерираат благосостојба и работни места) туку би ги вложувал парите во економија, култура, здравје итн. Така гледамо за мене градење верски објекти во ситуација кога државата ни е сеуште далеку од средена се фрлени пари.

ПС. Инаку за ДУИ сметам дека се лопови (исто како и СДСМ) дури и да не им го спомнам минатото.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
бла бла бал...
Викам јас дека си едно недораснато детиште кое појма немаш од животот, што има врска сега џамии и цркви со граници?
Само за инфо има и македонци муслимани и католици и христијани, исто така има и албанци муслимани, католици и мал дел христијани ( не сум сретнал до сега али се надевам дека има).
Ах да и ке те потсетам на едн мисла од еден познат научник:
Не се плашам од верник туку од неверник.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Викам јас дека си едно недораснато детиште кое појма немаш од животот, што има врска сега џамии и цркви со граници?
Само за инфо има и македонци муслимани и католици и христијани, исто така има и албанци муслимани, католици и мал дел христијани ( не сум сретнал до сега али се надевам дека има).
Ах да и ке те потсетам на едн мисла од еден познат научник:
Не се плашам од верник туку од неверник.
Голем познавач си на работиве :helou:

Ај размисли.. не е тешко.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Во Прилеп никогаш повеќе нама да има џамија а ако изградат че се самозапали.

Da be tocno nema da nikne taa starata ti veruvam za toa ama nemoj da se cudish ako mu udira grom na crkvite vo cela Zapadna.Inaku nemam protiv crkvite no sum protiv tie koi se kako ti koi se prikrijat zadi krstot a ustvari se "uzorak djavola"

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Da be tocno nema da nikne taa starata ti veruvam za toa ama nemoj da se cudish ako mu udira grom na crkvite vo cela Zapadna.Inaku nemam protiv crkvite no sum protiv tie koi se kako ti koi se prikrijat zadi krstot a ustvari se "uzorak djavola"
Kako na primer? posto ne te razbrav sto sakas da kazes.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе ни цркви ни требаат ни џамии, дај економија нешто нека се развие. Од клањање и прекрстување леб не се вади, треба да се работи!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Подобро на училиште,него невработен,товар за државата :urko:
Толку си смешен Крејзи Шипо шо заборајв да се насмеам.:pos:
Иначе поголем товар за оваа држава од твоите сонародници немат, кои ако платат даноци или сметки тоа се смета за нарушување на човековите права и оп хашки трибунал.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
ZA Bratot-Znam deka i vo Islamot i vo Hristijanstvoto se povikuva za pocituvanje na drugite religii

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
А бе ни цркви ни требаат ни џамии, дај економија нешто нека се развие. Од клањање и прекрстување леб не се вади, треба да се работи!
Да,така е,ама како ти се допадна крстот Подмочани?Сите скокаа на времето да има да има,сеа нејкат за струја да платат,па крстот водно,јас лично не знам шо функција имат...трошење пари за ЏАБЕ!

Толку си смешен Крејзи Шипо шо заборајв да се насмеам.:pos:
Иначе поголем товар за оваа држава од твоите сонародници немат, кои ако платат даноци или сметки тоа се смета за нарушување на човековите права и оп хашки трибунал.
Ок,ко ке ти текне насмеј је,јас ке сум на работа дотогаш.

:urko:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да,така е,ама како ти се допадна крстот Подмочани?Сите скокаа на времето да има да има,сеа нејкат за струја да платат,па крстот водно,јас лично не знам шо функција имат...трошење пари за ЏАБЕ!
Па то ми е муабетот, не даваат за економија и помошна сиромашните туку ќе граделе сега џамии и цркви. Не знам што сакаат да докажуваат со тоа! А крстот во Подмочани не го направи државата туку иселениците од Америка, Австралија и Европа, даваа пари, а кога дојде да се плаќа за струја, мештаните изгледа не сакаат да плаќаат. Не знам што е тоа таму и не ме интересира, нивен проблем!

Kajgana Shop

На врв Bottom