Коки... и да не си на роденден во Битола?!Јас не можам да дојдам од оправдани причини... hehe:
Како и да е поминете да си поминете убаво сите, па чекаме и слики... :helou:
That's an attitude!!! :wink:и јас потврдувам доаѓање со две три другарки ако даде господ...хахахха....
Никој не познавал никого на почеток. Тоа е поентата на собиранките и роденденските забави, да се запознаеме и дружиме. Инаку идат бар уште 4 Албанци што јас лично ги знам. Ама ако сакаш сам да се дискриминираш, тоа е твоја работаi ja bi sakal da doagam ama nikoj ne poznavam, i ako so sum od skopje ama ne poznavam nikoj od tuka,i albanec sum i taka ne mozam da doagam zs na nekoj mu smeti ama vie vi posakuvam se najubavo da pominete cao cao na site,a bi sakal mn da dojdam i ja ama zdravje .... toa e to...
acid ke gledam da doagam ama sam sum ke vidam da doagam so tie drugite ako me prifatat vo grupa zs sam ne mi se odi ...Никој не познавал никого на почеток. Тоа е поентата на собиранките и роденденските забави, да се запознаеме и дружиме. Инаку идат бар уште 4 Албанци што јас лично ги знам. Ама ако сакаш сам да се дискриминираш, тоа е твоја работа
Се гледаме таму.
ooo, ти! ако си од чаир/топанско/бутел ајт се најдеме накај јаја паша и заедно ќе одиме натакаacid ke gledam da doagam ama sam sum ke vidam da doagam so tie drugite ako me prifatat vo grupa zs sam ne mi se odi ...