Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коки... и да не си на роденден во Битола?!Јас не можам да дојдам од оправдани причини... hehe:
Како и да е поминете да си поминете убаво сите, па чекаме и слики... :helou:
That's an attitude!!! :wink:и јас потврдувам доаѓање со две три другарки ако даде господ...хахахха....
Никој не познавал никого на почеток. Тоа е поентата на собиранките и роденденските забави, да се запознаеме и дружиме. Инаку идат бар уште 4 Албанци што јас лично ги знам. Ама ако сакаш сам да се дискриминираш, тоа е твоја работаi ja bi sakal da doagam ama nikoj ne poznavam, i ako so sum od skopje ama ne poznavam nikoj od tuka,i albanec sum i taka ne mozam da doagam zs na nekoj mu smeti ama vie vi posakuvam se najubavo da pominete cao cao na site,a bi sakal mn da dojdam i ja ama zdravje .... toa e to...

Никој не познавал никого на почеток. Тоа е поентата на собиранките и роденденските забави, да се запознаеме и дружиме. Инаку идат бар уште 4 Албанци што јас лично ги знам. Ама ако сакаш сам да се дискриминираш, тоа е твоја работа
Се гледаме таму.
ooo, ти! ако си од чаир/топанско/бутел ајт се најдеме накај јаја паша и заедно ќе одиме натакаacid ke gledam da doagam ama sam sum ke vidam da doagam so tie drugite ako me prifatat vo grupa zs sam ne mi se odi ...