Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
''Со нас повели во ова царство мало,
само едно е, едно е наше маало.''

aj ke vidam da doagam i ke se zapoznaam so forumistite :) caoo pozd

и јас потврдувам доаѓање со две три другарки ако даде господ...хахахха....

Јас не можам да дојдам од оправдани причини... hehe:

Како и да е поминете да си поминете убаво сите, па чекаме и слики... :helou:

Јас не можам да дојдам од оправдани причини... hehe:

Како и да е поминете да си поминете убаво сите, па чекаме и слики... :helou:
Коки... и да не си на роденден во Битола?!
Никад во живот те неам видено со женска, нешо сумЉиФ си ми ти, ај ај :pos: :pos: :pos: :pos:
и јас потврдувам доаѓање со две три другарки ако даде господ...хахахха....
That's an attitude!!! :wink:

Друга причина шо ме спречва да дојдам, е колењето на Тончи. Ако дојдам, ќе мора да го заколам.

Тамара, те предизвикувам на "dance floor battle" (Ако се сложи ди-џејот да пушти фанки ритам).
Други видови на соочување резултираат со тешки повреди на телото и душата, краткотраен или доживотен инвалидитет и слични несакани последици. А тоа не сакам да му се случи ни на најомразениот душман, а најмалку на „душманка“ ко тебе, после со кого ќе си ги вадам очите по галерија.

i ja bi sakal da doagam ama nikoj ne poznavam, i ako so sum od skopje ama ne poznavam nikoj od tuka,i albanec sum i taka ne mozam da doagam zs na nekoj mu smeti ama vie vi posakuvam se najubavo da pominete cao cao na site,a bi sakal mn da dojdam i ja ama zdravje .... toa e to...
Никој не познавал никого на почеток. Тоа е поентата на собиранките и роденденските забави, да се запознаеме и дружиме. Инаку идат бар уште 4 Албанци што јас лично ги знам. Ама ако сакаш сам да се дискриминираш, тоа е твоја работа :)

Се гледаме таму.

Ок не сум сигурен дечки ама голема е можноста да дојдам... Јако ке е сигурно...

Струмичаниве се по малку сумљиви,ајверсон џеки иле итн...ДОАЃАЈТЕ !:)

Никој не познавал никого на почеток. Тоа е поентата на собиранките и роденденските забави, да се запознаеме и дружиме. Инаку идат бар уште 4 Албанци што јас лично ги знам. Ама ако сакаш сам да се дискриминираш, тоа е твоја работа :)

Се гледаме таму.

acid ke gledam da doagam ama sam sum ke vidam da doagam so tie drugite ako me prifatat vo grupa zs sam ne mi se odi ...

acid ke gledam da doagam ama sam sum ke vidam da doagam so tie drugite ako me prifatat vo grupa zs sam ne mi se odi ...
ooo, ти! ако си од чаир/топанско/бутел ајт се најдеме накај јаја паша и заедно ќе одиме натака :)

Новости.
Ако ми го откажат испитот, (шо е голема веројатноста), ќе дојдам и ќе падни крв :)
Тончи, пази се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom