Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
ГеГо ти е од Стругата, ...... има големи шанси да се довлечам до Ск. Поздравако имат некој стружанец кажите![]()
ГеГо ти е од Стругата, ...... има големи шанси да се довлечам до Ск. Поздравако имат некој стружанец кажите![]()
Абе колку не има само ти изгледа ќе идеш овие другиве ништо не спомналеТетовчани не ме лутете кој па сеа ќе ве бара низ форумов кога сте премногу!!!!
Давајте предлог сакате со воз да одиме? Има воз у 7 навечер ќе се вратимо со возот у 3 сабајле повратна карта 140 денари!
Немојте у Пена да ве фрлим!
ЖУРКАААА!!!јееееее:je::је:
конечно дојде и овој ден!!со нетрпение ја чекав оваа журка затоа што на претходната си поминав незаборавно!!
само ако некој не дошол да се запознае со мене:pishtoldz
незнам дали ќе сакаат другаркиве да дојдат со мене,така да ако сака некој скопјанец/скопјанка(центарец) да идеме заедно нека пише пп
п.с.за струмичани,знам дека ајверсон сака да иде
едит:ќе има некоја дотеранка,скул на пример?да не бидам само ја
Jaс ќе носам рачно везени гаќи и свилени чорапи, ако нешто ти значи...
Епа или тебе или мене нека не обавестат!!!!Абе колку не има само ти изгледа ќе идеш овие другиве ништо не спомналекого да прашам вика незнам , ајде кој тетовчани ќе идат нека ми пишат да знам
![]()
Пишав и поназад, дај струмичааанте да се организираме нешо, иле 2 без 3 да не сме.ЖУРКАААА!!!јееееее:je::је:
конечно дојде и овој ден!!со нетрпение ја чекав оваа журка затоа што на претходната си поминав незаборавно!!
само ако некој не дошол да се запознае со мене:pishtoldz
незнам дали ќе сакаат другаркиве да дојдат со мене,така да ако сака некој скопјанец/скопјанка(центарец) да идеме заедно нека пише пп
п.с.за струмичани,знам дека ајверсон сака да иде
И јас со тебе!да не кажувам пред време незнам што се може да се деси....сакам да дојдам и да се видам со сите...
Ако си од Ск у 15 за 8 на Железничка и онака сакам да те запознаам :pos2:
Joke.. Сериозно ако сакаш ај пиши ПП![]()
![]()
Еј ја овој пат мора да ве запознаам сите.. Прошлиот пат бев на ептен кратко и никој скоро не запознав.. Овој пат МОРА
се извинувам господине дотеранкоПишав и поназад, дај струмичааанте да се организираме нешо, иле 2 без 3 да не сме.
п.с Ако се иде ке дојдам у врска, онака свечено. Не дискриминирај ке пишеш и дотеран, не само дотеранка (= :smir:
Заебаваш?чекајте, а може девојка ми да ја донесам?
PS Што баш на 2.2 ден на педерите е тоа ако не знаете ! ! !