Нова Балканска Војна?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
JAS NEMAM STO DA ZAGUBAM OD BALKANSKATA VOJNA . BI MI BILO CEST DA ZAGINAM ZA SVOJATA DRZAVA ODKOLKU VO NEKOJA GLUPAVA SOBRAKAJKA ILI NEZNAM STO.GRESKITE OD MINATOTO MNOGU MALKU NISE PATOKAZ ZA VO IDNINA.MAKEDONSKIOT NAROD NE SAMO STO IMA SVEZI SEKJAVANJA NA 2001 TUKU MNOGU DOBRO GI ZNAE SVERSKITE ZLOSTORSTVA NA BALISTICKITE KACACKI BANDI PO ZAPADNA MAKEDONIJA .AKO TIE ZLOSTORSTVA NE NI POSLUZAT KAKO POUKA OD MINATOTO NIE EDNOISTAVNO NEZASLUZUVAME DA POSTOIME KAKO DRZAVA I KAKO NAROD.A VO 2001 SE SAMO ISTITE POVAMIRENI STRASTI NA GOLEMOALBANSKITE IDEALI , LAGA E ZA SAMITE SEBE I SITE OSTANATI DA SE KRIJAT POD NEMANJE NA PRAVA.:toe: SVEZI SE SEKJAVANJATA, BEZ GAJLE PIKASO PO KOJZNAE KOJ PAT KE POVTORAM TI POSTOISH EDINSTVENO KAKO PROIZVOD NA TITO I KOMUNIZMOT, I DOBRATA VOLJA NA MAKEDONCITE .

Боде очи кога ќелеш користи капс лок беспотребно. - Гарфилд

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Фанатик, скини капс лок оти ќе те бришам. ОК.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
133
Поени од реакции
0
JAS NEMAM STO DA ZAGUBAM OD BALKANSKATA VOJNA . BI MI BILO CEST DA ZAGINAM ZA SVOJATA DRZAVA ODKOLKU VO NEKOJA GLUPAVA SOBRAKAJKA ILI NEZNAM STO.

Така е и чест ти е че го казваш.
Но војна има не само с пушка. Војна днес се прави с костјум и писалка

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Така е и чест ти е че го казваш.
Но војна има не само с пушка. Војна днес се прави с костјум и писалка
Заборави да додадеш и со фалсификување надгробни плочи , песни , историја , не биди скромен толку.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
133
Поени од реакции
0
Заборави да додадеш и со фалсификување надгробни плочи , песни , историја , не биди скромен толку.
Песни ли? ја кажи Joвано, joванке ли фалшифицирахме с'што?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Fanatic...te gledam si se raskokodakal pogore....eden sovet ako sakas , sum go kazal nekomu ovde veke ednas , ama eve nov pacient : glupavo e da umres za svojata zemja , nea i vredis ziv , treba da gi nateras nejzinite neprijateli da UMRAT ZA NEA... jasno....????? :)
....dosta sumolenje...tivko i efikasno..se drugo e samata...!!! :)

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Fanatic...te gledam si se raskokodakal pogore....eden sovet ako sakas , sum go kazal nekomu ovde veke ednas , ama eve nov pacient : glupavo e da umres za svojata zemja , nea i vredis ziv , treba da gi nateras nejzinite neprijateli da UMRAT ZA NEA... jasno....????? :)
....dosta sumolenje...tivko i efikasno..se drugo e samata...!!! :)
Mislam General Patton go kaza ova ako ne se varam.:helou:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Да можеше едно 10 000 татари со лопатите во раце , па преку ноќ да го свртите коритото на Вардар во Болварија , и сабајлето снимате спот , уба булгарка во македонска народна носија мава чаршав во вода и ја пее Јовано , Јованке .:uvo:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Јок бе бог да чува ваша е извинете наша е Напипај го од Азис да ти ебам и семка и корен твои Цигански

Член од
27 ноември 2007
Мислења
133
Поени од реакции
0
Бе кој изобшто слуша Азис тука, чалгаджии и прочее.
Довчера копираха ср'бска музика, днес турски маанета, такива си идват и си отиват.
ја ти кажи за песента от колко време е като толкова голем познавач, и от колко азис?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Бе кој изобшто слуша Азис тука, чалгаджии и прочее.
Довчера копираха ср'бска музика, днес турски маанета, такива си идват и си отиват.
ја ти кажи за песента от колко време е като толкова голем познавач, и от колко азис?
Стварно не те разбрав што кажа сега а обично разбирам...
Што сакаш да докажеш бе теле дека имате музика и култура ли..Тоа лажи некој друг еве вака најди некој Немец и преведи му ја Јовано Јованке и кажи му дека спомнатиот Вардар тече низ Софија датибам малоумниот Монгол уствари кажи дека течел низ Софија ама Србите го украле и го донеле Во Скопје и затоа Софија нема река така во ваш стил објасни му.Ама пак тој ке пушти ТВ и к го види Азис како се чвари со брат ти на спот и ке му стане јасно каде дошол.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
JAS NEMAM STO DA ZAGUBAM OD BALKANSKATA VOJNA . BI MI BILO CEST DA ZAGINAM ZA SVOJATA DRZAVA ODKOLKU VO NEKOJA GLUPAVA SOBRAKAJKA ILI NEZNAM STO.GRESKITE OD MINATOTO MNOGU MALKU NISE PATOKAZ ZA VO IDNINA.MAKEDONSKIOT NAROD NE SAMO STO IMA SVEZI SEKJAVANJA NA 2001 TUKU MNOGU DOBRO GI ZNAE SVERSKITE ZLOSTORSTVA NA BALISTICKITE KACACKI BANDI PO ZAPADNA MAKEDONIJA .AKO TIE ZLOSTORSTVA NE NI POSLUZAT KAKO POUKA OD MINATOTO NIE EDNOISTAVNO NEZASLUZUVAME DA POSTOIME KAKO DRZAVA I KAKO NAROD.A VO 2001 SE SAMO ISTITE POVAMIRENI STRASTI NA GOLEMOALBANSKITE IDEALI , LAGA E ZA SAMITE SEBE I SITE OSTANATI DA SE KRIJAT POD NEMANJE NA PRAVA.:toe: SVEZI SE SEKJAVANJATA, BEZ GAJLE PIKASO PO KOJZNAE KOJ PAT KE POVTORAM TI POSTOISH EDINSTVENO KAKO PROIZVOD NA TITO I KOMUNIZMOT, I DOBRATA VOLJA NA MAKEDONCITE .

Боде очи кога ќелеш користи капс лок беспотребно. - Гарфилд
Ај како постар да те поучам и тебе, за Македонија не треба да се гине треба да се убива. Мртви на Македонија не и користиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom