Нова Балканска Војна?

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не те разбрав што кажа сега а обично разбирам...
Што сакаш да докажеш бе теле дека имате музика и култура ли..Тоа лажи некој друг еве вака најди некој Немец и преведи му ја Јовано Јованке и кажи му дека спомнатиот Вардар тече низ Софија датибам малоумниот Монгол уствари кажи дека течел низ Софија ама Србите го украле и го донеле Во Скопје и затоа Софија нема река така во ваш стил објасни му.Ама пак тој ке пушти ТВ и к го види Азис како се чвари со брат ти на спот и ке му стане јасно каде дошол.

П'рво теле ште си викаш на татка си, јасно ли ти е?
Второ - музика и култура са две различни нешта. Култура има, но и сме културно зависими от запада, проблем којто в САшт, Франција, Испанија не с'штествува. Точно в с'штото положение сте и вие.
Ти като малоумен монгол обаче не можеш да стоплиш много нешта, можеш само да флејмиш тука.
Азис... ху д' фак гивс а шит баут Азис.

П'рво теле ште си викаш на татка си, јасно ли ти е?
Второ - музика и култура са две различни нешта. Култура има, но и сме културно зависими от запада, проблем којто в САшт, Франција, Испанија не с'штествува. Точно в с'штото положение сте и вие.
Ти като малоумен монгол обаче не можеш да стоплиш много нешта, можеш само да флејмиш тука.
Азис... ху д' фак гивс а шит баут Азис.
Ma ti si be frontmenot na bat Kiro...te znam jas tebe chavale...
I od muzika mnooogu se razbirate...
ei orkestar Kamenci...
orkestar Imperijal...
orkestar Parlament
orkestar perushtica...
orkestar akademikus (garant ti lupas na tapani tuka hehehe)
orkestar Kristal

Samo ne mi e jasna edna rabota...Od f`kulteta si,od Stolipinovo ili od ciganskata mahala od Varna?A chavale...????

p.s Za makedonskiot del od publikata:Bat Kiro e ciganskiot car na Bugarija...a ovoj chavale bg dude mu e frontmen-za evropski prasanja.:vozbud:
Yur da vulu patlasan...chavale...Chochek...op-op-op...hej.

Ma ti si be frontmenot na bat Kiro...te znam jas tebe chavale...
I od muzika mnooogu se razbirate...
ei orkestar Kamenci...
orkestar Imperijal...
orkestar Parlament
orkestar perushtica...
orkestar akademikus (garant ti lupas na tapani tuka hehehe)
orkestar Kristal

Samo ne mi e jasna edna rabota...Od f`kulteta si,od Stolipinovo ili od ciganskata mahala od Varna?A chavale...????

p.s Za makedonskiot del od publikata:Bat Kiro e ciganskiot car na Bugarija...a ovoj chavale bg dude mu e frontmen-za evropski prasanja.:vozbud:
Yur da vulu patlasan...chavale...Chochek...op-op-op...hej.
Aаааааааааа Зевсе немој така.....
Ги заборави и „малките кристалчета“:pos2::pos2::pos2:
ОЈ ЧУВАШИ ОЈ............:baeh:

Back
На врв Bottom