Ок, ај кажете нешто за Прилепчани ...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
Ааа во саботата бев во Прилеп и ептен ми се ареса как гратче..Убав центар и убави места за јадене :) ..Јадев во Меџик и пиев кафе во Вирус :P мака нека ви е хехехехехее:pos2:

Прилеп е единствениот град во Македонија со 11 букви..
Мајка ми потекнува од Прилеп...
Ако сакаш мајтап, седни со прилепчани, ќе те шинат од смеа, за јадењето исто така е топ, кој јадел знае, ширден, македонска, и било каква скара, за бели пецива да не прајме муабет, рамен им нема...
Секој со секој се знае и се за секого се разбира и се знае....
Убав град како и да е со мижење го знам да го прошетам, и да отидам каде што има најубава, храна, пица(Каспер, сендивичите се ненормлано убави)....
Поздрав до сите прилепчани, се гледаме за некое време:smir:

прилепчани од далеку се поѕнаваат по нивното „чојак„ Че„ и имам забележано а бе сите прекари имаат хахаха а велат и прилепчанки големи љубовџивки биле:baeh:

прилепчани од далеку се поѕнаваат по нивното „чојак„ Че„ и имам забележано а бе сите прекари имаат хахаха а велат и прилепчанки големи љубовџивки биле:baeh:

Не е ’Чојак’ туку е Чоек:helou:

Uf..decko mi e od prilep pa da ne kazam nes so ne treba :pos2: se zezam.Dobar narod mi se prilepcani imam kolegi od pp i decko mi plus pa mi se dopagaat kako luge no sepak smetam deka ima mnogu maski vo prilep sto se zanesuvaat deka se Jaki Fraeri i Mafijasi a toa mnogu me nervira

Uf..decko mi e od prilep pa da ne kazam nes so ne treba :pos2: se zezam.Dobar narod mi se prilepcani imam kolegi od pp i decko mi plus pa mi se dopagaat kako luge no sepak smetam deka ima mnogu maski vo prilep sto se zanesuvaat deka se Jaki Fraeri i Mafijasi a toa mnogu me nervira

Нема чоек од Прилеп шо не е мафијаш и јак фраер

Aj povelete na sarmi utre!Cicko Marjan gi vitkashe:)...More duri i vo Ginis ce vlezime ebago!!

Ааа во саботата бев во Прилеп и ептен ми се ареса как гратче..Убав центар и убави места за јадене :) ..Јадев во Меџик и пиев кафе во Вирус :P мака нека ви е хехехехехее:pos2:
Си го згрешила местото за јадење...
таму според мене е најзаникаде....

Прилеп е единствениот град во Македонија со 11 букви..
Мајка ми потекнува од Прилеп...
Ако сакаш мајтап, седни со прилепчани, ќе те шинат од смеа, за јадењето исто така е топ, кој јадел знае, ширден, македонска, и било каква скара, за бели пецива да не прајме муабет, рамен им нема...
Секој со секој се знае и се за секого се разбира и се знае....
Убав град како и да е со мижење го знам да го прошетам, и да отидам каде што има најубава, храна, пица(Каспер, сендивичите се ненормлано убави)....
Поздрав до сите прилепчани, се гледаме за некое време:smir:
Их колку имаш право
абе знаете дека прав фраер никогаш не кажува дека е фраер а во прилеп никој не е фраер

Јас џекче сум, не се расправам со фраери:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom