Груевски ги предупреди полицајците

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
41
Luge ako mislite deka kaj nas ima pocit kon policaec dojdete vo Amerika da vidite pocit i kultura od obete strani! A za mito i kurupcija da ne zborime... Treba da pomine vreme dodeka toa se sluci kaj nas, mnogu vreme....

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Luge ako mislite deka kaj nas ima pocit kon policaec dojdete vo Amerika da vidite pocit i kultura od obete strani! A za mito i kurupcija da ne zborime... Treba da pomine vreme dodeka toa se sluci kaj nas, mnogu vreme....
Vo koja toa amerika zivees???? onaa od policaecot na beverly hills?? :)
Inaku Gruevski stanuva zanimliv......

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мац3дониан, дај бе го отупе. Знаеме скоро сите па и комшивскиве форуми дека живееш у Америка. Ок е.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А ова дали ќе важи за Арачиново и други подрачја што се ставаат надвор од законот?????

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Еееее ова е више нешто ''лична карта господине''''извинете за времето господине''
А не ко еднаш шетам по улица ми мафта еден џандар со еднa џандарка потпрени на кола ко моржови и ми вика ''Копиљ оди ваму да не знаеш нешто за дуќанов пљачка имало синоќа''...а прв пат ме гледа све да му ебам негово и ме углаво пола саат да ме прашува, потрбно беше ова да не мислат дека се бог и батина
За Алфите не верувам дека важи ова они уште ке можат да се понашаат како стока:bil:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Еееее ова е више нешто ''лична карта господине''''извинете за времето господине''
А не ко еднаш шетам по улица ми мафта еден џандар со еднa џандарка потпрени на кола ко моржови и ми вика ''Копиљ оди ваму да не знаеш нешто за дуќанов пљачка имало синоќа''...а прв пат ме гледа све да му ебам негово и ме углаво пола саат да ме прашува, потрбно беше ова да не мислат дека се бог и батина
За Алфите не верувам дека важи ова они уште ке можат да се понашаат како стока:bil:
Добро сепак од џандар во униформа и алфа у треЊерка има разлики:)
Леј тоа копиљ дојди ваму ме здивува кога ќе слушнам обавезно џандар кога ќе ме викне на бензинска кога идам да земам кафе накај 2 саат сабајле:)
Ајде да дочекаме да ни викаат „Младичу дали ќе може вашата лична карта(и со блага насмевка налик оваа

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Кој си ја имаше мувата на капата, си се јави.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Твоите способности се сепак...ограничени. :)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
К-15 имат материјал за мајтап хохо

Kajgana Shop

На врв Bottom