off topic:
1.Сеа сфаќам зашо ти е искључена репутацијата.
2.Чатали ко патали колку се... и Бзззззз...
1. mora da si i ti eden od psihoanaliticarite ( ne si go davam bozestvoto be) toa me leci isto kako tvoite prijateli:pos2: :pos2:
2. koga sakas ????
AJ sega za temata.
Ovaa nebuloza od Grujo, trebase da bide kazana 30 dena po formiranje na vladata od ministerkata za vnatresni raboti. Ama aj, im treba materijal na partiskite graditeli na potemkinovite sela vo Makedonija, jas go razbiram premierot.
Pa dobro be, mu trebase li skoro dve godini da svati kako se odnesuvaat policajcite(del od niv), ???? Ili ova vazi za novite partiski kadri, seljacaaana so sdrugi zborovi. Videle znacka , onakva kakva sto do vcera gi apsese, pa malku da emitiraat kako se odnesuvale nekogas kon niv.
E sega za onoj del od policajcite (pogolemiot) koi si ja zasluzuvaat platata. Profesionalnicite znaci, mislam na onie so skolo i so osnovno domasno vospitanie.
Zlato se bre, nema nikade vakva policija. Veruvajte mi.
Grujo kje im kazubal kako da se odnesuvaat. Covekot koj sto mi e premier a ima recnik nula "0"
Kolku do vcera partiskite laaci na DPMNE se ismejuvaa so zargonot na Branko. A denes ??? Arno kaza eden moj prijatel poznat kako lazycat, na Grujo idol mu e Branko. Pazi ova:
- vladta na rm pravi top reformi...? a sto e toa top ?? koj toa go kaza drugarice i drugovi, tepacot od 69 ulica ?
- vasiot govor e gola voda...gola voda ????? a oblecena ?
- tie se vo nekoj film ama neka si go gledaat sami...demek ??? skopski fraer e firerot a ?
- se praat nekoi semi ama koncite se kaj nas ???? ej ziti se
Aj dosta vi e.