EU ги укинува визите за Србија

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ме заболе онааа работа за тоа шо србите ке немат визи.....
Можеби посакуваш и да те врзат со синџир,па одвреме-навреме да те потшвркнуваат со камшик,оти има и такви кој уживаат во тоа.:)

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Можеби посакуваш и да те врзат со синџир,па одвреме-навреме да те потшвркнуваат со камшик,оти има и такви кој уживаат во тоа.:)
Неееееееееее мразм такви работи......:vozbud:

:helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Неееееееееее мразм такви работи......:vozbud:

:helou:

Па тогаш не смее да ти биде сеедно што на Србите им се укинува визниот режим а Македонците ќе почекаат иако со ништо не го заслужиле тоа.?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
А што мислит Бугари, кој ќе го штити нашето небо кога ќе влеземе во НАТО?
Бугари или грци?
Кој го штити словенечкото?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Нашето небо најверојатно е дека ќе го штити Србија со оглед дека Русите најавија изградба на две огромни бази на Српска територија.:)

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Па тогаш не смее да ти биде сеедно што на Србите им се укинува визниот режим а Македонците ќе почекаат иако со ништо не го заслужиле тоа.?
Ма пак да се повторам...ме боли онаа работа за србите, бугарите и грците......мене ме боли за Македонија....ама коа никој зад нас не стои...како да ни ги манат визите....зад бугарите се Русите и Французите( не видовте како ги ослободија оние сестрите шо беа у Арабските земји...осудени дека заразиле милион деца со СИДА..може и да не беа виновни...ама може и да се виновни..арно ама кој ги ослободи...ФРАНЦИЈА...и тоа со председателскиот авион ги донесоа...да не им текне на овие арабите да го срушат авионот...та дури и жената на Саркози била внатре.....)зад србите стои Русија..и некој нова шо уште не се покажала во јавноста....и како така гасовод минува низ србите бугарите и грците а македонците...да си сечат дрва и да им плакат скапа нафта на грците.......а зад грците..стои пола Европа...ама Русија не стои...иначе како така Лук оил ке влезе кај нас а Окта сеуште да е нивна....
Та стварно ме заболе онаа работа за србите шо ке немат виза, и за бугарите и грците шо немат веке визи и цел свет обрнааа.....ме боли за Македонија....ама за џабе не е речено раздели па владеј...не разделија и сега само не мачкат.....ма да го :pusk:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Нашето небо најверојатно е дека ќе го штити Србија со оглед дека Русите најавија изградба на две огромни бази на Српска територија.:)
Нашето веќе го штити Америка.

B

Borg_Drone

Гостин
Уште не.....кога ќе влеземе во НАТО тогаш ќе го штити Америка нашето небо....

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Znaesh zosto vaka pravat zosto srbija znaat kako da vodat politika ne samo kako ans pravi kako sto ke ti kazat, nemozat da gi lazat so lazni vetuvanja samo.
A nekoj ako misli deka ova znaci deka ke go smenat stavot za Kosovo se lazi.
Ако некој зна да води политика тоа не е Србија таа сама си е крива за Косово

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Ако некој зна да води политика тоа не е Србија таа сама си е крива за Косово
Sigurno ne ja izgubi zaradi mokta na uck i na albancite, tuku sto vodeshe vojna protiv pola svet znaci site clenki na nato.
A pak srpskata vojska se vrati so seto teshko oruzje od Kosovo.

Kajgana Shop

На врв Bottom