Точно и јас се заинтересирав за ова и дојдов до истиот одговор!Не се бара просек 8 за правосудна насока, се бара толку мислам за академијата за судии и јавни обвинители. Нема услови само пари требаат. Ако бараат толку ќе останат со помалку кандидати, една другарка од пред некој ден се распрашувала кажа дека не бил битен просекот за правосудна насока.
Нема врска те излажале. Повеќе е...За кај Родна од практикумот како треба да се учи? Ми рекоа дека требало да учам по наслови и поднаслови и точно да знам која одредба каде е напишана, вистина до толку е забегана?
Ако ги прегледува Лазар, јас ти препорачувам да пишуваш теорија, додека ако ги прегледува Алек во тој случај пракса ти е боље.ај сеа ве МОЛАМММММММММММММММММММ да кажете за ТРУДОВО есејот...што е подобро праткично или теорија...знам дека сите добиваат ниски поени АМА ВЕ МОЛАМ помогнете барем 10п да иамеP позз4е
Барај ја во кабинетот на Јадранка Дабовиќ.....Знае некој кај е кабинетот на асистенткана Неда Здравeва по облигационо право? Се утепав вртење по факс пред некој ден на сите ги најдов нејзе не.
Ако некој знае дај ве молам пишете ми треба итно.
Ќе ја побарам таму. Инаку таа нема свој кабинет? Зошто гледам на сајтот пишува дека нешто ќе дава оценки по некој предмет во нејзиниот кабинет или се мисли на Дабовиќ кабинетот?Барај ја во кабинетот на Јадранка Дабовиќ.....
pravni studii,politicki studii i novinarstvo .Кои насоки ги иам во правен , или се учи во едно .. 4та сум па сум заинтересиран за ова ..