ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
sakam da prasam dali ke ima aprilska sesija , nekoi velat lani imalo sega ke ima li se znae li nesto? :(

Сакам да прашам ако знае некој да ми објасни за правосудна насока, нели е 5 години, но последните две се постдипломски кои се задолжителни за оваа насока, зошто без нив неможе да се полага правосуден.Прашањето ми е дали трета година треба биде исчистена за да се продолжи четврта или може да остане некој испит и колку просек треба?

za da zapises 4 i 5 godina moraat da ti bidat polozeni site ispiti od prethodnite tri godini, a prosekot ne e biten

Дај кажете жиро сметка за вадење Уверение :)

најдов индекс на ЦВЕТАНКА ВАСИЛЕВА денеска во ГТЦ.
ако она или некој што ја знае го прочита ова нека ми пише порака да се договориме да и го дадам.

Може некој од другиве генерации да каже нешто за есеиве трудово кај Каламатиев (а кој друг). Што давал од акти за пишување од прилика. Ми спомнаа нешто жалби, договори за работа, ама по конкретно да не знае некој што бара, како бара. Како што разбрав кај дотичниов поени слабо :/

Ќе сака ли некој да пише нешто за предметот Работно право т.е. Трудово право од економски факултет сум ама го имам овој предмет,нешто повеќе за тоа каков е професорот какви испити дава и ако може некој да ми каже каде е неговиот кабинет?Фала

Од кога е тоа 8 просек за правосудна?

Во насоките што најчесто има повеќе заинтересирани просекот е повисок, иначе сеа скоро е ова од оваа година мислам :D

Не се бара просек 8 за правосудна насока, се бара толку мислам за академијата за судии и јавни обвинители. Нема услови само пари требаат. Ако бараат толку ќе останат со помалку кандидати, една другарка од пред некој ден се распрашувала кажа дека не бил битен просекот за правосудна насока.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom