- Член од
- 20 декември 2009
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 341
Треба за тоа да, само да не чекам до четврток, поитно ми е.
Јас не успевам да го најдам друг ден, па ваљда во четврток ќе идам. Мислам дека беше од 11 .....
Треба за тоа да, само да не чекам до четврток, поитно ми е.
За првите 3 мислам дека ти даваат уверение.Кога ќе ги завршиш првите 3 години на правен факултет даваат диплома дека си дипломирал ?
Да, но дали ке се брои како сесија или не, бидејки лани не се броеше таа мартовска сесија во оние три пати што можеме да полагаме еден предмет?инаку дефинитивно ќе има дополнителна мартовска сесија, ќе се полага без никаков надоместок и ќе се полагаат предмети од 1,3 и 5 семестар...
Напиши 2-3 страни, за општествена оправданост на темата, зашто е значајна и сл. Пријавата земија од ЕКТС, мислам у 3 примероци, ќе ти кажат Љубиша или Ацеkolegi ako ima nekoj sto prijavil magisterska tema kaj nas na fakultetov neka kaze kako treba da izgleda prijavata i elaboratot za magisterskata.
Нас ни кажаа дека римско ќе сме полагале на компјутери. За другите полагања ништо не кажаа, ама ако ни стават сите компјутерски да ги полагаме црно ни се пишува, бидејќи како што разбрав компјутерите не пресметувале баш точно поени на крај.Слушнав дека и правни студии ќе полагале на компјутери ... точно ли е ова има ли некој др инфорамција![]()
па не е баш лесно ...Luge jas sakam da se zapisam na ovoj fakultet tesko li e?
Книгата трудово ако ја сакаш во копија ја имаш у либро .. а оригинал валјда ја има у книжара кај нас а прашања секаде има и у либро зоки итн итн ... за др незнам прашања ...:salut:znae nekoj trudovo pravo od kade moze kniga da se kupi i da ne ima nekoj slucajno prasanja nekoj ? fala odnapred