ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Еј ви го отвара досието? Кога ќе турат едно соопштение за пријавување на испити?

Е колеги ајде уште едно прашање.. имам два положени колоквиуми Уставно првиот 18 вториот 24 поени и 15 есеј неам ништо активност зашто не идев ич на предавања и сеа ми фалат 3 поени за 6че...дали можам да го преполагам 1виот колоквиум ???

Да, можеш у поправна сесија.

Абе може сега да пријавам испити или да си чекам соопштение од драги?

Чекај брат соопштение да не заебеш нешто после знаеш како иде никој не те ебе од кај си... а плус мислам дека у пријавување на испити уште пишува дека е активна јануарска/фебруарска сесија али незнам так да денес утре би требало да има соопштение :)

Чекај брат соопштение да не заебеш нешто после знаеш како иде никој не те ебе од кај си... а плус мислам дека у пријавување на испити уште пишува дека е активна јануарска/фебруарска сесија али незнам так да денес утре би требало да има соопштение :)

да бе маме му ебам уште била активна февруарскава сесија, а прв пат се полага овој петок :toe: треба да убрза тоа флегмата со ставање на соопштение

хахаха уште е активна фебруарска сесија хахахха абе драги драги :zid::zid::zid:

Е, сега не го ни отвара тоа досието... Абе ашлаци бе!

ете има соопштенијее http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=1869&mid=848&tabId=1&tabindex=0
само што пишува до вечер до 8 саат а ја коа пробав да пријавам колоквиум ми вика не сте посетувале настава бла бла бла...ајде ако успеете вие кажете поздрав :)

ова е само за предмети што се полагаат само на 18ти, инаку некако успеав да го пријавам

ААААаааааа да ве прашав
Уставно слушав кај Каракамишева и демонстраторот А.Блажевски .. утре ќе правам поправен есеј од кој ми зависи предметот. Бев и ко се правеше првиот пат меѓутоа измешав работи многу и ништо не направив. Да ве прашав ако некој знае да ми кажи дали ке го даде истиот есеј пак т.е истите прашања што беа??? или др ќе даде? Знае некој..? ако знае плис нека ми кажи очајјјјјјјјјјј сум
Позз:toe:

А бе ова пријавувањето што е постирано на сајтот важи само за испитите и колоквиумите што ке се полагаат утре??? Или општо важи????

А бе ова пријавувањето што е постирано на сајтот важи само за испитите и колоквиумите што ке се полагаат утре??? Или општо важи????

Поправните колоквиуми и испити за ден 18.06.2010 ќе може да се пријават по следниов распоред
Поправни колоквиуми на ден 17.06.2010 до 20 часот

мислам дека е јасно дефинирано

Day4walker абе од прва успеав незнам зошто тебе проблем ти прави

за уставно ХЕЛП???:(:(:pred::pred::nesum::nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom