Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е колеги ајде уште едно прашање.. имам два положени колоквиуми Уставно првиот 18 вториот 24 поени и 15 есеј неам ништо активност зашто не идев ич на предавања и сеа ми фалат 3 поени за 6че...дали можам да го преполагам 1виот колоквиум ???
Чекај брат соопштение да не заебеш нешто после знаеш како иде никој не те ебе од кај си... а плус мислам дека у пријавување на испити уште пишува дека е активна јануарска/фебруарска сесија али незнам так да денес утре би требало да има соопштение![]()
ете има соопштенијее http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=1869&mid=848&tabId=1&tabindex=0
само што пишува до вечер до 8 саат а ја коа пробав да пријавам колоквиум ми вика не сте посетувале настава бла бла бла...ајде ако успеете вие кажете поздрав![]()
ова е само за предмети што се полагаат само на 18ти, инаку некако успеав да го пријавам
А бе ова пријавувањето што е постирано на сајтот важи само за испитите и колоквиумите што ке се полагаат утре??? Или општо важи????