Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Денес у 18:00 на www.rabotnicki-baku.tk има Пренос преку Лидер ТВ сигурно го има овој Пренос еве потврда саму незнам јас турски или тој нивни јазик хехехехех овој линк е саму за денес и ке биде бришен ако биде крај на натпреварот саму да знаете да можете одма на овој линк сто го напишав да гледате бес да идете на нивниот сајт и таке

Futbol. UEFA çempionlar liqası. Təsnifat mərhələsi. «İnter» (Bakı, Azərbayjan) – «Rabotniçki» (Skopye, Makedoniya). T.Bəhramov adına Respublika stadionundan janlı yayım...

Ај со среќа момци, се надевам на поволен резултат, и после во Скопје лесно да ја завршите работата, па да пцуеме по четниците.

ХеХе мислам денес ке биде победа за Работнички добри играчи имаат Велкоски, Илијоски, Нухи итн.

Денес у 18:00 на www.rabotnicki-baku.tk има Пренос преку Лидер ТВ сигурно го има овој Пренос еве потврда саму незнам јас турски или тој нивни јазик хехехехех овој линк е саму за денес и ке биде бришен ако биде крај на натпреварот саму да знаете да можете одма на овој линк сто го напишав да гледате бес да идете на нивниот сајт и таке

Futbol. UEFA çempionlar liqası. Təsnifat mərhələsi. «İnter» (Bakı, Azərbayjan) – «Rabotniçki» (Skopye, Makedoniya). T.Bəhramov adına Respublika stadionundan janlı yayım...

Lider TV ја има на сателитска. Еве ви УРЛ на нивниот сајт
http://www.lidertv.com/new/index.php#

И параметри за Лидер ТВ

Hotbird (13.0 E)
12149 MHz
27500 MS/s 3/4 Vertikalno

Ajde so sreka vo baku i golem pozdrav do maliot romanticar.

многу лошо за гледање преку нетов, барем кај мене е така. на секои 10 секунди ми се прекинува сликата. не знам како е кај другите, ама најверојатно кај мене е слаб интернетот.

ајде со среќа на работнички, а со среќа и мене зош ја играв дупла шанса Х2

Нетот ми е бавен..А на која радио станица ќе ја има...Кажете ми бројки ...

Нетот ми е бавен..А на која радио станица ќе ја има...Кажете ми бројки ...
на македонско радио, втора програма, ама не знам која е бројката зош не е исто во сите градови

еве почна преносот, а сега ајде сите за работнички

Најдов на радио слушам...И ако не е ного добра линијата кога ќе има гол ќе разберам:pos2::pos2:

еве почна преносот, а сега ајде сите за работнички[/quot
кај мене неможе да се уклучи ,да не знаеш како да се уклучам

i kaj mene tesko se uklucuva, zos ima mnogu luge sto sakaat da gledaat. ama probuvaj poveke pati na play i ke se ukluci. i kaj mene taka pravese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom