ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
денес заверував семестар на правен.............пекол!!!!!!!!!!!!!!!!чекав од 10 саат и велгов у 13 и нешо па у студентски пак чекање и на крај у 14и10 заверив......значи беше хаос невиден и тоа деновиве се очекуваше да биде малку полабаво, пошо другиве веќе завериле али исто е.....и моментот беше што Донка беше преспора, поише се издераваше од што работеше!!!лани беше боље пошо имаше и ред и распоред која година и кој цмер да си влезе и немаше никакви проблеми!!!!ставрно се изнервирав денес, уште кога видов како преку ред ги пушташе некои а јас дремев од 10 саат, па не фер:nerv::nerv::nerv:

денес заверував семестар на правен.............пекол!!!!!!!!!!!!!!!!чекав од 10 саат и велгов у 13 и нешо па у студентски пак чекање и на крај у 14и10 заверив......значи беше хаос невиден и тоа деновиве се очекуваше да биде малку полабаво, пошо другиве веќе завериле али исто е.....и моментот беше што Донка беше преспора, поише се издераваше од што работеше!!!лани беше боље пошо имаше и ред и распоред која година и кој цмер да си влезе и немаше никакви проблеми!!!!ставрно се изнервирав денес, уште кога видов како преку ред ги пушташе некои а јас дремев од 10 саат, па не фер:nerv::nerv::nerv:

Aбе девојче....зашто учиш право??? Па треба да бараш дупки во законот, во случајов, во колоната пред тебе.:wink:

Aбе девојче....зашто учиш право??? Па треба да бараш дупки во законот, во случајов, во колоната пред тебе.:wink:

не сум на право, на новинарство сум, а ние новинарите сме сирачиња на правен:cry::cry::cry:никој не не сака, не не слуша и се гушиме у мал амфитеатар и така, за греота!!!!

а морав сега да заверам пошо требаше да земам потврда за редовен студент, за да не ми ја скинат пензијата од татко ми!!!

А да си идеш ти одма после 14ч.позади од задната врата на студентски, тогаш отвараат за дипломираните и може ќе искористиш.

А да си идеш ти одма после 14ч.позади од задната врата на студентски, тогаш отвараат за дипломираните и може ќе искористиш.
ммм... почнувам да те обожавам... добра идеја

полагам гпп кај арсен на први, па држ`те среќа =) или пуштајте(што е подобро). и изволте, ако имате некој "tip" или "hint" да ми дадете :)

Абе некој да не има информации какви ќе се постдипломските за нас што сме по стара програма и што ќе ни бидат само 1 година. ќе иаме предавања или не???? за секакви додатни информации можете и да ми пишете приватна порака.

колеги,да не знаете случајно дали се тие прашањата по право на друштва што ги има во фотокопирница надвор од факултетот? лани тие прашања се паднале и на двата колоквиума

абе тоа шифрите за е-индексот што е, кога ги даваат? нели е време веќе? џабе шо го имаме кога не може да го користиме :toe:

абе тоа шифрите за е-индексот што е, кога ги даваат? нели е време веќе? џабе шо го имаме кога не може да го користиме :toe:

Тоа ти е шифра кога ќе го отвараш твоето досие(пријавување колоквиуми, гледање досие), иди кај Билјана во ЕКТС ќе ти кажат таму.

колеги,да не знаете случајно дали се тие прашањата по право на друштва што ги има во фотокопирница надвор од факултетот? лани тие прашања се паднале и на двата колоквиума

Ја прашавме ние и рече дека ќе се менувале прашањата оваа година зошто имало многу голем процент на проодност, негде повеќе од 95%. Сори:smir:
Иначе прашањава ги има во мавровка на спрат или од капија па десно на едно 50м.

Знае некој друг кај може да се најдат прашања?

Ја прашавме ние и рече дека ќе се менувале прашањата оваа година зошто имало многу голем процент на проодност, негде повеќе од 95%. Сори:smir:

Јас имам од втора кога бев...:tv:

ako ste kaj gelev istitte ke bidat on ne se zamara so nisto ,ja samo prasanjata ke gi ucam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom