ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
a eu i mjp kako vi ide ,ja eu ja frliv ako prepisam nesto ok ako ne u popravna

Оооо, еу супер, а МЈП книга немам отворено.

п.с. Абе добро, што и е филмот на Градишки, сте ја виделе како се облака? Ногавиците в чорапи ги чува.
Фрик

Господ да чува и да брани од лошо, од еу и од мјп... Амин

годинава мислам дека ја наебав скроз на скроз

До мене ли е или во прв семестар ви е/беше најинтересна и најприфатлива ствар Економика?
Професорот (Грозадановски) е :nesvest: ама асистентот го вади зашто човекот е закон.

До мене ли е или во прв семестар ви е/беше најинтересна и најприфатлива ствар Економика?
Професорот (Грозадановски) е :nesvest: ама асистентот го вади зашто човекот е закон.

О, да. Тоа и Историја на право, мене ми беше многу интерсна. Инаку асистентот по економика, Александар, стварно е закон.:zver:

еј па изгледа ке бидат исти прашањата по право на друштва бидејки климовски рекол дека ке бидат сменети само 20% од тие сто ги имаме така да немајте гајле :helou:

да бе економика е закон. не знам за гроздановски, ама јас кај кандикјан ми е супер, и тој и асистентот заедно, чиста 10 сега за сега од мене за предметот економика:zver:

најбољи се проф.Топанчевски и неговиот асистент Бобан Миовски......ми предаваа казнено само 4 недели али да ти е мерак на предавање на одиш, се умиравме од смеење, убаво предаваат а асистентот не слободи ос есеј пошо имавме добро домашно ( little heart го праеше, јас го дотерав) а оној асистентот на Балајџиев не можам да го смислам.....лигав е и досаден и глуми нешо демек строг:tapp:

најбољи се проф.Топанчевски и неговиот асистент Бобан Миовски......ми предаваа казнено само 4 недели али да ти е мерак на предавање на одиш, се умиравме од смеење, убаво предаваат а асистентот не слободи ос есеј пошо имавме добро домашно ( little heart го праеше, јас го дотерав) а оној асистентот на Балајџиев не можам да го смислам.....лигав е и досаден и глуми нешо демек строг:tapp:

Спасов... Абе до сега беше лесно, ама сега кога ќе почнат постдипломски, ке биде се со пишување, и оценувањето тука е субјективно, зависи од професорот, а не од компјутерот. Нема веќе играње лото и спортска прогноза на индиго ливчиња.:vozbud::helou:

еј дајте некој да не ги има запишано жиро сметките со све шифрите и што колку треба да се уплати... добив желба да уплатам....

ај пишите одох да учам за договорот од ница....
ај со Господ напред..

еј дајте некој да не ги има запишано жиро сметките со све шифрите и што колку треба да се уплати... добив желба да уплатам....

ај пишите одох да учам за договорот од ница....
ај со Господ напред..
Абе имаш на страната на правен 5 жиро сметки се.За партиципација рата, за сојуз на студенти, за ИКСА на УКИМ, за книжен фонд и за штета.
О, да. Тоа и Историја на право, мене ми беше многу интерсна. Инаку асистентот по економика, Александар, стварно е закон.:zver:
Најдобриот асиситент заради него и го положив Економика,а од сите професори најгад ми е Гроздановски исфрустрирана будала погад и од Мицајков е:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom