Ти гледаш Опра затоа што е нешто прилично ново а исто така нема ништо по програмиве наши....така да не спаѓаш во тиеЕ зашто да не бе.. јас испратив..
Нема врска тоа што го збори итар_пејо.. Како и јас гледам Опра ? Пензионер не сум... Мрдната ?
Нема ништо лошо у тоа да дознае светот каков човек беше Тоше...
Горди зошто имале таков син. Уште погорди бидејќи енергијата, пораката која ја делел и ширел тој македонски син е препознаена, мисијата му е прифатена и продолжена. Значи, не умрел и бил заборавен....туку живеел, макар не физички,но влијаел.Серпико, а како ќе се чувствуваат блиските на Тоше кога ќе го споредуваат на шоуто со најпознатите светски ѕвезди, и кога ќе кажуваат дека му претстоела светска кариера и ќе го освоел светот?
Дали треба да ги потсеќаме дека ако не си заминеше, ќе го освоеше светот? Не мислиш ли дека тоа е малце болно?Горди зошто имале таков син. Уште погорди бидејќи енергијата, пораката која ја делел и ширел тој македонски син е препознаена, мисијата му е прифатена и продолжена. Значи, не умрел и бил заборавен....туку живеел, макар не физички,но влијаел.