ДУИ се закани - или албански службен јазик или криза!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
ela popusi mi go :) kukaj picko kukaj za kukanje po forumi prvi ste.. odi placi kaj putin mozebi ke ti pomogne
Aaaa, знаеш дека пушење по форумов не се толерира, како и останати вербално-сексуални активности :)

Три дена бан.
 
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Моли се ама многу тешко ке биде , тоа ти е брат синдромот на самоуништување што ја прати целата македонска историја за жал.Трагедијата не е само во театарот со Љубе , бедно е што се дозволи [едитирано од администратор] кои се нарекуваат Албанци од косово и Албанија која немаа леб да јадат ,само сол ,во Македонија се населија со амин на македонски дегенерици.Да прават по 10 деца , да се бават со криминал и дрога , да убиваат и да се шетаат слободни со помош на истите дегени, да градат згради диво и таму нивните десет да направат уште по толку деца ,а на македончето му рушеа една соба која со години ја градел земајки од устата на своето едно или две деца, истите тие дебили, македонски пички со зинати газови за пари.Да се прават слепи и дозволат да се случи војна , во војна најлесно може да се доукраде и тоа малку што остана неукрадено , затоа што предходната гарнитура дебили им оставила многу малку за дрпање.Па сега имаш истите тие беди од луге прљави терористи со крвави раце да им ги земат работните места на македонците , да седнат во парламент и се понашаат како орангутани пред говорница затоа што и друго не може да бидат, или да се понашаат како ракетари , а знаеш таквите не знаат за доста цицаат до последна капка "права"и пак пред очите и со амин на македонски дегени.Бошковски е само една жртва од целиот македонски народ и да сака не може да стори многу.Решението е сепак во МК во самиот народ , додека еден ден не каже НЕ , доста е , па си ги земе работите во свои раце па секој да си седне на своето столче.Дегените на плоштад со јамка околу глава а терористите на столче ама електрично .
Епа ајде што чекаш?
Ете биди ти најголемиот херој на славо македонците :),и почни да убиваш Албанци,или пак немаш муда?
Епа немаш,тој што имаше сеа во Хаг игра кантер на ЛАН со другите затвореници,тоа е бе,не сме ние криви што освен словените сите не сакаат.
Ти ја подржувам идеата,ама некој треба да ја почне,ако чекаш цел живот од други,супер си тргнал,ајде храбро момче земи си јамка јас прв идам на плоштад.

едит:ама словените :),ако де важно разбравте.
 
Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
breeeeejjj sto mazista ke bevme na forumov.. da ne citaat odnadvor ke mislat deka so viljuski ke go osvoime i solun i nis bogami za eden den :)

Pa sto ocekuvavme gospoda?

Dui si gi znaeme sumari zatalkani vo politika ama gi biva za manipulacii so nedoobrazuvaniot del na albanskiot elektorat toa e prosto.
Pred DPA da napravi cekor i da iskoci na press deka zakonot i socijalniot paket na borcite e nivno delo, vo klasicen sumarski stil iskaca DUI i vika ili toa ili kriza.. a toa dobro zvuci kaj elektoratot neli? :)
E sega se raduvame na kampanjite na vladata ke mora da imame barem nekoe razbiranje za vakviot nastap, znaci nema seriozna dimenzija no sepak tajmingot e prav, mozebi ne na istiot no definitivno slicen motiv za nastap bi imal i jas da sum na nivno mesto.
Nema potreba nitu od strasti nitu od tenzii se ke si dojde na svoe mesto..jas i prethodno napomenav kako sto baraat pristap na linija na aksioma vias ramkovniot dogovor istoto megjunarodnata zaednica ke go napravi i pri sledniot popis.
Makedoncite dokazaa doseg deka imaat sens za igra na dolgi stazi prijateli ne go iskrivuvajte toj imigj vo momentov.
Sto se odnesuva do albancite, jas bev i ke ostanam na stranata na DPA :) i tvrdam deka DUI nema kapacitet za opstanok na politickata scena vo RM, sega mozebi i ke poentiraat procent/dva, najverojatno VMRO ke izgubi 3-4% no definitivno na horizontot ja nema DUI.
Ova se meseci koga treba da bideme duhovno najsilni!, meseci koga definitivno cekorot nazad znaci skok vo dolzina od tri cekori slednite godini !
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.528
Поени од реакции
47.890
Господ секогаш гледа :vozbud: .
Значи никогаш не јадиме,о ти wanna be интересен човек.
важи бе готово не јадеш исто како што си и Илир

оооо ти чваркојадачка нус појаво
 
Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Дуј, дуј, дуј, дуј... Преку *** од дуј веќе. Ај се надевам дека ке се преселат на југ другата зима. Нека дуваат таму. Нека бараат двојазичност у Африка.
 
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
абе тии шиптарто несалам ли се шо ли им е не им е јасно абе нема да биде Албанскиот јазик втор службен во Македонија, брее как ме нервират, ај сиктер ја ви Косово ја ви Албанија одејте си тама говорејте го тај ваш јазик. проста раја.:salut:
 
Член од
5 декември 2007
Мислења
103
Поени од реакции
1
еј немојте бре

Абре не се ли сетивте, дека и за тоа се су бугарите виновни, опа татарите де, или чувашите беха. Об'рках се веке, нема значка - бугарите се виновни за сите македонски несречи, и мглата над летиштето е дошла од Изток, сознавте. Латас го пријави. А1 го потврди, а МАНУ ке го докаже. Бој по бугарите, па шо ли друго остана, инак треба веке да си ги отворим очите...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom