Конечно сфатив дека...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
.... дека за ништо на светот не би го пропуштила опуштениот и бучен петок во женско друштво среде толпа напалени примероци од спротивниот пол. Посебно во близина на специјални и ретки примероци:vozbud:...
Конечно сфатив дека премногу лесно донесуваме заклучоци за одредени умствени состојби кои не сме ги искусиле и за верба во иднината според онаа ситуација која ја искусуваме во моментот или блиското минато.

Сакам да речам драга пријателке на моите драги пријатели, да видиш како со задоволство ќе го пропушташ бучниот петок... :pipi:

Б

Бат Елохим

Гостин
... дека животот иако не е розев, може да го подотераме самите. И замислете можеме и да уживаме во него...и да се радуваме на секој нов ден, на секое ново утро и сфатив дека сето тоа може еден ден да го снема... (и одма поле тоа почна нешто да ми се врти во стомакот)...го сакам животот! демн ју :pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Дека цел живот живееш со мене, а никако не те чувствувам. Дека повеќе би ме болело кога мојата мачка би умрела, отколку кога би умрел ти. Дека повеќе муабет имам направено со соседот и продавачот во продавницата, отколку со тебе. Но конечно сфатив и дека... Тато, ќе имаш неподнослива смрт, не можеш да си бесрамник на земјата и бесрамник на небото.

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
сватив дека не било залудно сето добро што сум им го правела на луѓето, иако мислев дека никогаш нема да ми се врати некако ... Сега конечно сватив дека добротата која ја давав дупло се врати кај мене....:D И сватив дека ако не можеме да ги промениме стварите треба да ги оставиме да течат по својот тек ... и можеби сами ке се сменат:smir:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Деак ми е доста од тоа да давам да ме допираат идиотштини. И оваа е задња. Ќе си бидам џубре, и полесно ќе си проаѓам.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
... треба да вложам повеќе во проценката кои луѓе го заслужуваат моето внимание, почит, доверба, па и љубов... зашто во поседно време, и минималното што ќе го вложам оди во бестрага, но веќе нема да е така, нема да може секој толку лесно да ми се доближи.

:salut:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
дека сум никој и ништо....мислев вредам за некој ама сум грешел...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
....дека семејството вреди најмногу од се' друго,без разлика што си поминал со него.Мамо,те сакам:back:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Конечно сватив ...

дека можеби премногу отворено и искрено зборев кон еден пријател, а од другата страна не бев разбрана добро. Или јас не го разбирам добро пријателството, што знам :(
Moжеби грешев не викам не, но сметам секогаш дека помеѓу машкото и женското пријателство треба да има некоја граница до кај да се движи пријателството. Ако не постојат граници тоа поразлично ќе се протолкува, а тоа не го сакав јас. За тебе не знам...
Глупо е да кажам само едно здраво и толку, а знаејки колку добро ме познаваш.
Не се фер некои работи, но сепак има ситуации кога некои работи се протолкуваат поразлично.
Јас сепак не се каам за тоа што е речено и поминато, само ми е жал што реши тоа повеќе да не постои и што стави крај...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Конечно сфатив дека се не е така прекрасно како што изгледа. Сфатив дека се е некако површно напраено нема ни фала за трудот барем. Сфатив дека направив грешка и сега колку и да се обидувам да ја попрам неможам, веќе еднаш искористив.
Сфатив дека животот не е се така розев дека позади среќата се крие многу поголема несреќа.
Сфатив дека ретко постои љубов, дека се што направив можеби не ни требеше...

P

Psy

Гостин
дека сум никој и ништо....мислев вредам за некој ама сум грешел...
Доволно си вреден за самиот себеси... во тоа никогаш не треба да се посомневаш... а тоа дека МИСЛИШ дека не вредиш за никој... грешиш... не те знам но можам да гарантирам дека има луѓе таму каде што си, кои би направиле се за тебе...само што ти си преокупиран со оние на кои мислиш дека треба да им значиш нешто, со што буквално ги забораваш ти другите кои би жртвувале многу за тебе...
Ај седни и размисли, ке видиш дека има луѓе на кои забораваш да помислиш, а кои всушност некаде длабоко многу ти значат, и многу им значиш....
пробувам да помогнам.... ако грешам, поправи ме :s

pozz:smir:

P.S. Никој не е "никој и ништо"!!!

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Конечно сфатив дека љубовта не е доволна за да опстане една врска.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Дека сум упорна и кога треба и кога не треба. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom