Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
сепак, и после се, ми треба дечко.... или не? значи пак ништо не сум сфатила :)
Ама конечно сфатив дека ова останување до касно само лошо ми прави... Ама ај легни си де сеа... Бреее оваа ноќва колку ја мразам...

Е Ева Ева и тебе памет не ти доаѓа,а дечко ти треба.:))

Многу луѓе на форумов, поготово на форумот политика мислат дека знаат се.
Е значи стварно полошо од човек што не знае ништо е човек што мисли дека знае се.

дека изгубив многу мислејќи дека само едно ми е вредно.

...дека мора да си глуп за да стаиш пари , посебно 50 евра , на екипа како ( не сакам ни името да им го пишам ) ... Барселона ...

deka mi nedostigas...ama onoj stariot ti................

~*~

Дека ако работиш, ќе постигнеш нешто, ако не ... не можеш да очекуваш дека ќе падне од небо.
Вредеше што потрошив толку време и живци.

Конечно сфатив дека учењето не е се, па така да веке не учам :vozbud:

Конечно сфатив дека учењето не е се, па така да веке не учам :vozbud:
Уффф, брате можда у друго не се слажемо али у овој дефинитивно ДА! Глупо ми брат, гледам људи училе колко можев и неможев ни работу да најдев а некои неученици незнаев ништо а најдев, снајдев се у живот али знае се и учени се снаваѓав... поздрав и молуве немојте много да коментирате.. поздрав

конечно сватив дека работите коа ги посакуваш мнооогу силно во моментот ти се чинат недостижни и се осекаш зафркнато....нооо со тек на време се поминува и се вракаат но тогаш ти не ги сакаш повеке...каков сарказам на животот

Што да сфатам јас, вие сте сфатиле се:), јас немам ништо ново сфатено (го знам истото што и вие), па додека не сфатам, не коментирам. :)

Поздрав Есе легендо... :) ајде луѓе СВАЌАЈТЕ НЕШТО!! :)

Поздрав Есе легендо... :) ајде луѓе СВАЌАЈТЕ НЕШТО!! :)

1. Не е СВАЌАЈ туку СФАЌАЈ.
2. Логиката ти вришти. Не требало да се учи... бидејќи тие што учеле не се снаоѓале а тие што не учеле по дифолт имаат среден живот(работа, пари, среќа енд стаф.)
3. Ова е форум, не е МСН. Позз и уште нешто, имаш едно иконче под корисниците. Кликни го, излегува нивниот мсн. Се надевам дека ти помогнав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom