Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Дека залудно потрошив 4 години во другарство што беше лажно. Дека верував на личност на која не треба да и се верува, дека секогаш некој друг беше многу подобар пријател од мене , дека постоев само кога немаше никој друг да ги трпи сите срања и на крај бев оставена сама во гомната...тоа беШЕ мојата ''сестра''.

конечно можам да си идам од форумов

Дека колку добри дела ќе правиш, пак луѓето ќе те памтат по лошо... Невидена работа.

konecno svativ sto sakam pa postignam i jasno mi nakade odam i zosto toa go pravam

конечно сфатив дека не треба да ја бараш љубовта когаш тогаш сама ке ти дојде
конечно сфатив дека треба да запнам уште месецов со учење за после да уживам
конечно сфатив дека не треба да бидеш толку попустлив кон лугето
конечно сфатив дека не секогаш треба да бидеш добар кон сите лугето претерано го искористуваат тоа
конечно сфатив дека ми фали..и конечно сфатив дека треба да превземам нешто во врска со тоа

Конечно сфатив дека сум кукавица и неам м*да да кажам некои работи во лице , освен ако не сум под дејство на алкохол...

Конечно сфатив дека ..сум хепи:)

Дека ми беше убаво.... Ама ми БЕШЕ... И дека сакам да се врати тоа време... Ама конечно сфатив и дека НЕМА да се врати....

Конечно сватив дека животот ми тргнуе у мноооогу нагорна линија,само проблемот е во тоа што,премногу лајнарии се случија,и сега сеуште неможам да поверувам во сето тоа и во секој момент очекувам дека ке се случи некоја нова глупост и ке заебе се.А тоа ме спречува комплетно за уживам.Нон-стоп ме потсетува да внимавам зад мојот грб,да анализирам,да имам во себе скептицизам,да разгледувам worst-case сценарија...Можеби и во некоја смисла е добро сето тоа,ама сепак ме спречува комплетно да се опуштам,онака како што навистина сакам.
А да,сватив дека е четврт ебан месец откако немам дувано,и најтрагично,загубив секаква желба за такво нешто.:(:(:(:(.
Али,надежта останува,некој ден ке се појави My Green Lady,и ке си живееме срекно до крај на животот:):):):).Значи,некаде до 2012...peace.

Конечно сгатив дека сум малер

...Дека сум била многу добар и мирољубив човек.:pipi:

Напомена од авторот: Не вежбајте јога и вие ќе станете вакви.

Конечно сфатив дека можело и на друг начин :)

конечно сфатив дека ми фалиш проклето многу

Конечно сфатив дека љубота прави кретени од луѓето.

Конечно сфатив дека љубота прави кретени од луѓето.
И ти ја намалува самодовербата, и ти го менува идентитетот и уште еднаш некој ако ми ја идеализирал јас ќе го тепам.:)

ПС:Аде, само се надоврзував ова ми е од порано формирано мислење за љубовта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom