Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
konecno svativ deka ne mozma da gi istrpam starcite doma .........me pluducvaat ..........:((((((((

Годините летаат ко луди, треба да се користи секој момент:)

Konecno sfativ deka mojot zivot e samo moja rabota i nikoj ne treba da mi kazuva sto treba da pravam.
Konecno sfativ deka i ne go sakam tolku i deka mozam da preziveam i bez nego.
Konecno sfativ deka treba da mislis samo na sebe bidejki denes site se sebicni i nikoj ne saka da ti pomogne .
Konecno sfativ deka moite prijateli treba nekogas mene da me soslusaat bidejki i mene ponekogas ne mi e se rozevo i ne se edinstvenite koi imaat problemi.:nenene:

~*~

Виолетче, одамна немаш 17, прифати го фактот и ајде да продолжуваме понатаму.

Конечно сватив дека залудно се трудам.......си сака друг.
Конечно сватив дека не можеш да побегнеш од проблемите и конечно сватив дека ако бегаж од проблемите само ги зголемуваш или ги отежнуваш и сватив дека треба на се да се спротиставиме и тоа директно во очи.

Конечно сфатив дека треба почесто да бидам опуштена како што бев прееска ..Хихи..

Конечно сватив дека животот е само една голема сцена на која секој игра под сопствената маска, криејќи го своето вистинско лице. Долго време ми требаше:uvo:

Конечно сватив дека не треба да се замарам со конечни свакања...
Едит:Сватив и дека сум имал хормони...чудно...:vozbud:

Конечно сфатив дека сум гениј за квантна физика :pos2:, чувајте се доаѓа стефан за една година на пмф :pos2:

Дека нејќам да се муваме веќе... Само уште да знам како да ти го кажам тоа.... Уффф...

...Не било ништо така ко што мислев дека е...

Конечно сфатив дека САМА сум си крива што се осеќам вака и САМА си правам да ми е се полошо и полошо и ќе се уништам кога-тогаш..

Уфф...

Ја конечно сфатив дека не треба одма да му веруваме на некој/а ..и конечно сфатив дека тој што го сакам не ме заслужува loly:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom