Колку внимавате на исхраната?

Kolku vnimavate na ishranata?

• Ospednat/a sum so isgranata

Гласови: 12 5,5%
  • Mnogu

Гласови: 44 20,3%
  • Ponekogas

Гласови: 67 30,9%
  • Malku

Гласови: 28 12,9%
  • Ne se zamaram

Гласови: 66 30,4%

• Вкупно гласачи
    217
С

Сатори

Гостин
Сеуште сум во фаза во која се обидувам да јадам.
Но сепак, дефинитивно внимавам на тоа што ќе конзумирам како исхрана, затоа што имам слаб организам и едноставно не смеам да си дозволам себе си, тоа малку што ќе го јадам да биде неквалитетно.
Во принцип, јадам павлака. :)
Ама, јадам и пилешко месо, тестенини, житарици, млечни производи и пијам многу, многу вода.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Не пазам скоро ич. Јадам што било. Сега, избегавам да јадам брза храна многу често и да јадам многу калорични вечери. Друго не. А би сакал да се хранам здраво, само не сум доволно информиран.
Не знам од каде вие наоѓате информации за тоа како треба да се храниме здраво?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Не пазам скоро ич. Јадам што било. Сега, избегавам да јадам брза храна многу често и да јадам многу калорични вечери. Друго не. А би сакал да се хранам здраво, само не сум доволно информиран.
Не знам од каде вие наоѓате информации за тоа како треба да се храниме здраво?
Па, за почеток-почни од овде.:)
А после можеш да продолжиш/видиш овде.:)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
[acko]®;1645830 напиша:
од летово многу внимавам на исхраната. така ослабев 15 кила!
i taka sega dojdov do 35 kila manjak od maximumot sto bev... samo da nadopolnam! se so pravilna ishrana

Член од
25 октомври 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Voopsto ne se zamaram,jadam kolku mi se jade i koga sakam eve bas sega planirav da otidam da si kasnam nesto i sto e najubavo ne sum debela-dobro sega imam malku stomace ama toa ne e nisto vo sporedba so toa sto go jadam vo tekot na denot :pipi:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Внимавав едно време, јадев здрава храна, не јадев после 17 часот , ама тоа беше едно време сега веке не, сега многу почнав благо да јадам и мислам дека претерувам некогаш.
Не некогаш , секогаш претерувам.

Z

ZeroStyle

Гостин
Во последно време почнав да внимавам, ми се воспалува кожата од чоколадо, кечап и мајонез. :smir:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
не внимавам ич:kesa:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
не внимавам мн мн....само да се пикни нешто во устата..иако си имам проблеми со срцето...речено ми е да не јадам мрсно...благо....затоа што ако не ослабам ке треба бугарија на операција....но не ми е гајле...еден е животот дур шо оди нека оди:helou:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
јадам во големи количини, ама многу внимавам во тоа..Што јадам!
Никогаш нејадам паштети и слична конзервирана храна, салами и друго... а иначе дома печено месо, салата ..... јадам без да внимавам на тоа колку!

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не внимавам скоро ич.Јадам се што сакам и кога сакам:toe:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Воопшто не се замарам. Знам дека не е добро ама што да правам. Мн. сум прибирлива кога се работи за храна, не јадам скоро ништо, на прсти можам да ги набројам неколкуте јадења што ги јадам, и живеам претежно на тестенини, лиснати и чоколади. Па сеа видете колку се замарам:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Воопшто не се замарам. Знам дека не е добро ама што да правам. Мн. сум прибирлива кога се работи за храна, не јадам скоро ништо, на прсти можам да ги набројам неколкуте јадења што ги јадам, и живеам претежно на тестенини, лиснати и чоколади. Па сеа видете колку се замарам:)
Подобро почни да се замараш затоа што вака ќе се уништиш и уште пред 40-тата :wink:

Jaс исто така не се замарам со исхраната, јадам што ќе ми текне, не читам состави на производи, па ова било калорично, па ова многу обоено па што знам јас таму.. Знам дека што и да и изедам и колку и да изедам за максимум 3-4 саата пак ќе ми се пријаде. Се товам со храна, ама џабе, изгледам како избеглица од Аушвиц.
Единствено пред тренинг така само што јадам полесно, салати, овошје, сок, лиснато со јогурт понекогаш. А пред тренинг и по тренинг едно чоколадо за гликоген и против млечна киселина доаѓа секогаш на ред.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Не внимавам воопшто:kesa:Јадам што ќе ми се јаде во моментот

Kajgana Shop

На врв Bottom