Колку внимавате на исхраната?

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku vnimavate na ishranata?

• Ospednat/a sum so isgranata

Гласови: 12 5,5%
  • Mnogu

Гласови: 44 20,3%
  • Ponekogas

Гласови: 67 30,9%
  • Malku

Гласови: 28 12,9%
  • Ne se zamaram

Гласови: 66 30,4%

• Вкупно гласачи
    217
Многу почнав да внимавам на исхраната.Не јадам после 7,се хранам здраво но не претерувам во забранувањата од типот е сега не јадам благо итн.Само гледам да јадам во помали количини и тоа што го јадам да биде здраво,не ги оставам задоволствата а и обично не ги јадам во преголеми количиниigra:
На само 16 години внимаваш што јадеш. Браво. :)
Денес децата и младите воопшто не внимаваат како се хранат, само fast food ждерат. :):):)

Во последно време многу. Од како почнав да вежбам почнав да избегнувам јагленохидрати, бидејќи слушнав дека без внесување на јагленохидрати се топат масните наслаги.

u posledno vreme ic ne vnimavam so jadam kolku jadam u koe vreme jadam... ne znam neso apetitot mi e otvoren i se jadam...

јадам колку сакам и што сакам, лесно им попуштам на чоколадата и слатките, ама сепак умерено со мерка...:):)

не внимавам што јадам бидејќи не се дебелам, премногу јадам и сите ми се чудат на витката линија, а исто и јас се чудам :pos2:

Во последно време многу. Од како почнав да вежбам почнав да избегнувам јагленохидрати, бидејќи слушнав дека без внесување на јагленохидрати се топат масните наслаги.

вежбам година ипол и ваква глупост не сум слушнал до сеа .. бтв се топат масни наслаги кога малце поише ке го испотиш газот и нема да јадеш маснотии толку многу .. а јаглехидратите ти требаат да имаш сила везе си немаат со мастите .. јез да и мастите требаат за да имаш енергија .. ама умерено .. али ова за јаглехидративе .., ако не внесуваш јаглехидрати тогаш аутомацки ништо нејадеш и ке умреш за 20 дена : ))) пффф :tapp:

ауу во последно време не внимавам баш. ама сум се здебелил како некоја бишка сум, порано многу повеќе внимавав и гледав што е можно повеќе овошје да има.

Ич не внимавам, дури понекогаш ме загрижува... од 3 јадења дневно 2 ми се фаст фуд, ако не јадам фаст фуд мислам цел ден сум гладен ... :\
Среќа не се фака за мене многу. .. фаст фуд тил ај дај!! xD

Vnimavam na hranata ama pak ponekogas sakam da si kasnam nesto nadvor od zdravata ishrana :nesvest: ne mozam 100 % da vnimavam

Бааѓи пазам ..
си имам распоред , од кога да јадам , кога да јадам , кога да прекинам , шо да јадам ... барем има ефект , и никогаш не сум гладен ..

Не се замарам јас... шо ми дојде при рака тва јадам!

Пред некој месец и јас не се замараах шо јадам кога јадам, ама кога видех оти станувам балонче прасенце, ставих си ред. И има ефекти, не сум веќе толку напумпан как шо бех, сега е ок, ама оде и на подобро :) има одредени работи шо ги избегнувам и то. :toe:

Воопшто не се замарам...како сум слаб па уште и да внимавам на исхраната, јадам што сакам, кога сакам и колку сакам. Важно ми е само да биде минимално 4 пати дневно.

Само да е убаво сичко јадам не гледам баш ...

Ne vnimavam ic ama veke pocnuva da mi se gleda mojata neodgovornost, ne me strav od debelina tuku me strav od celulitot:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom