Хехехехе...Скул зависи од карактерот...Не верувам дека сите почнале од мување...
Јас сум чист пример,мене сите врски ми почнале со другарство,а потоа прераснале во врска.Дали заради негативното мислење за мувањето или онаа моја фалинка од раѓање- да ги гледам сите ко другари,па ми треба време да сфатам дека неможе да ми биде другар и дека има некоја хемија,стварно незнам.Сакам прво да ја запознаам личноста,а потоа да имам нешто со неа.Пред се сум другарка,а после нешто повеќе,а со мувањето може и да си ја упроспастам шансата да имам стварно добра личност во животот макар и како другар,под услов тоа мување да не ми разбуди некои емоции и ништо од бизнисот освен уште еден *фраер* на списокот(хммм...е тука веќе се прашувам,како би можело мување да ми разбуди емоции затоа што се базира на
целовечерно шлапање и ништо повеќе,па згора на тоа уште да се подразмислам за врска,
а сепак освен неговата уста ништо друго не сум запознала#?!$&?????)
Луѓе несакам да ме сфатите погрешно,правете си како ви е најубаво,ако ви е вас убаво,мене ќе ми биде уште поубаво што вас ви е убаво и така сите среќни,весели...ама јас не сакам мување,не го сфаќам и несакам да размислувам на тема мување затоа што добивам нагони за смеење,а треба да учам...Кој е за другарство ајмо,машки,женски на мсн,па и кафе ќе пиеме ако сакате...хехе.
Пубертетот денес подранува за жал...Ах тие амерички батаци...

П.С.Авејк или така нешто...па после ќе заглавиш на Милионер на прашањето за 4 милиони денари...па ќе заглавиш нормално кога несакаш да бубаш за амеби и Илинденско...хехехехехе...Одеднаш образованието стана ништовно во однос на мувањето цк цк цк...