- Член од
- 26 април 2008
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 5
tolku se delovite inaku ke treba da nejdes nekoj da ti go sklopi sto mislam deka ne e problemА тоа ти го продаваш или е-шоп. Може линк?
tolku se delovite inaku ke treba da nejdes nekoj da ti go sklopi sto mislam deka ne e problemА тоа ти го продаваш или е-шоп. Може линк?
luge mi treba 1 giga ili 512ka ram memorija ddr1 aj ako ima nekoj da shitka neka pishe
Провери во АМЦ продажен центар или на веб :helou:Отприлика колку пари се Logitech G11 и Logitech G9x. и каде да ги најдам.
Од 30 евра па нагоре. Јас имам Hantol 1000VA, мислам околу 60 евра дека е сеа, доста солиден е за крајно евтини пари.колку пари е од прилика еден упс и каков да земам?
Си наебал, или ке брцнеш подлабоко во џебот за нова плоча, или ке брцнеш уууште подлабоко за нов лаптоп.на лап топот ми откажа графичката која е интегрирана и сега треба изгледа да се мења цела плоча. нова е мн пари а на старо нема нигде. да не случајно некој продава? за хп павилион лап топ.
Добар беше на времето. Сега има подобри монитори за поевтини пари, ко на пример Samsung T220HD кој е во истата класа монитори.http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=zQrNorSOphgZtJ90
Гледам сет го нуди за 19.250 имал и некој оваков монитор и дали е задоволен
Зависи до која цена планираш да одиш и за што ќе го користиш.
Сакам да земам нов компјутер па ми треба совет.
Што не и што да?