21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Друже... не гледам ама никаква поврзаност на постот за мутациите и 2012та година... т.е не гледам НИКАКВА причина зошто се тие штетни, од проста причина што токму со мутирање (кое не е ништо штетно) сме се развиле и сме стигнале до ова ниво кое сме сега... што мислиш ти, како отпаднале влакната кои како "мајмуни" сме ги имале? - не ти го бришам постот само за да ме прочиташ и да го научиш ова што го пишав, инаку си тотален оф-топик.

За топикот да си го смена питах 1000 пати ама никој не се разбира како да го смена.
А прочитај понапред на темата да видиш што пишува за тоа пред да дојде апокалписата во 2012 кои работи ќе се случат.
ќе се појават лажни проповедници кои ќе велат дека они се Исус Христос. види во религија го има и тој случај пред 3 дена го ставив тој случај некој забеган тип од сибир се представува дека е Исус.
Па потоа се вели дека дна ќе биде репрограмирана од центарот на универзумот.
Дека луѓето ќе си ѓи сменат мислњата за многу работи.
се наоѓаме во тој период што се случуува на секои 26000 години па дека од 1980 год до 2012 год луѓето ќе си го сменат мислењето за тоа дали постои Бог.
ПА и гледам дека на форумот владее атеизмот .

оф топик
едно е форумот а друго е реалноста
тука сите можат да се прават атеисти а да одат во црква за божиќ и велигден. со самото тоа тие го празнуваат христијанството и Бог.

ако велиш така така е.
ама ако се атеисти ќе ѓи има повеќе на форумот а не во реалноста.
Пошто тука никој не ѓи знае

2012та... теми за Атеисти и Теисти имате во религија, таму пукајте.

Вчера го гледав документарецот Esoteric Agenda , не е лошо секој што не го гледал да го прегледа , макар и преку редови . Го има на youtube -

Bas sega gledav edno ubo dokumentarno film4e za nostradamus i 2012. Ima mnogu fakti i interesni raboti.Sifrirani poraki, skrieni znaci... 2012 Nostradamus...taka se vika.Ubavo bi bilo nekoj da go pogledne. Ako najdam na youtube neshto ke postiram.

Ova e samo eden del od 12. Pa bi bilo poubavo da go zemete od videoteka...poisplatlivo e:PhhhOva cel net ce go zemi:pos2::pos2:Mala sala..pozz

оф топик
едно е форумот а друго е реалноста
тука сите можат да се прават атеисти а да одат во црква за божиќ и велигден. со самото тоа тие го празнуваат христијанството и Бог.

odenjeto vo crkva te pravi vernik kolku so i stoenjeto vo garaza kola!!

Aj samo izgedajte ja Bullshit 7sezona 4 epizoda, ima dosta intervjua so pisateli na tie knigi, i bas ja prasaaa majanskata princeza (se ovoa e poradi neciva interpretacija na majnskiot kalendar)

Na 12.12.2012 godina "navodno" zavrsuva majanskata civilizacija, a ne svetot, ama nekoi ovcari bez rabota, napisale knigi so crazy teorii, a bidejki ima skoro 7 bilioni luge na zemjava, siguro ke se najde nekoj milion sto ke veruva vo se so ke mu kazes.

PS
Za site tie sto mislat deka svetot ke zavrsi vo 2012 godina, slobodno mozete uste sega da si go fatite patot, da ne cekate za dzabe.

едно прашање за застапниците на теоријава за крај на светот.

како ќе се случи тоа?

Мислам дека во последниве 990 постови имаш илјадници теории... Онаа која мене најмногу ми фаќа око е турлитавата од земјотреси, поплави и грмотевици заради смената на магнетните полови. Very armagedonic. :)

Мислам дека во последниве 990 постови имаш илјадници теории... Онаа која мене најмногу ми фаќа око е турлитавата од земјотреси, поплави и грмотевици заради смената на магнетните полови. Very armagedonic. :)

Тоа градуално би било, нема никакви докази дека и да постои, промената на половите би се случила за кратко време.(знам дека има страни по нет кои го заговараат, но и да има таква некаква промена, нема истата одма да се случи).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom