21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Глобално затоплување е само мит. Супер л'жга за перење пари преку невладини организации и фондации. Климата е променлива работа. Ако на некои места се стоплува, на други се заладува. Еве у последно време има снег у пустиња у мароко и има снег во некои делови од иран, места на кои никогаш немало снег.
Точно така! Само се перат пари!

Епа иде новата ледена ера. А глобално затолување стварно има. А и добар начин за перње на пари е !

Гледајте Лејт Најт Шоу навистина прекрасна емисија.Поздрав до Миленко!

од ништо не умираме во 2012 нибуру ќе не "одбегне".... гарантирам.
......зошто тогаш (2012) ќе дојде - ќе се издигне царството на лавот.....
Нострадамус

Abe a ja znam deka vo 2012 god zavrsuva nekoja epa od 5000 god. ne me prasuvajte sto kako samo znam deka ova bilo era na stradanja i vojni, i demek posle 2012 ke nastane era na potpolen mir..... sega kolku e toa vistina neznam

Мое е да ви кажам дека у овие работи ич не верувам, и после 2012 ќе си остане се исто како што е до сега.

Епа блиску е 2012 за 4 години ќе видиме шо ќе се случи според библијата ако е 2012 година крај на светот три години пред да биде крајот треба да дојде СВ.Илија и уште еде светител не се секавам кој да проповеда на земјата.

2012 ili 2014 ke se sluci nesto kako obedinuvanje na nassata zemja nekoi velat ke ima golema vojna tuka na balkanot ......(rim14godina)(vizantija i car samoil 1014)(pa sega 2012-2014 i nasata generacija)

од ништо не умираме во 2012 нибуру ќе не "одбегне".... гарантирам.
......зошто тогаш (2012) ќе дојде - ќе се издигне царството на лавот.....
Нострадамус
ќе се издигне царството на лавот.....DA TOA E NASETO MAKEDONSKO CARSTVO..LOGIKA

Abe a ja znam deka vo 2012 god zavrsuva nekoja epa od 5000 god. ne me prasuvajte sto kako samo znam deka ova bilo era na stradanja i vojni, i demek posle 2012 ke nastane era na potpolen mir..... sega kolku e toa vistina neznam

Точно така. Во 2012 год. завршува ерата на Рибите и започнува ерата на Водолијата. Исус рекол: Ќе бидам со вас до крај на ерата. Уште пред неколку илјади години го откриле патот на сонцето околку зодиакот и затоа знаеле во која ера живеат.

Освен во вашите испрани мозоци никаде на друго место нема нема да има крај на светот.
Барем не во следниве 3 милијарди години.
Земјата има рок на траење, истекува за некаде приближно како што напоменав горе 3/4 милијарди години. Па на крај краева видете до каде стигнавме, за 100 години еволуиравме до ниво кое никој не го замислуваше. Голем е Сончевиот систем, ништо не е сигурно, за 100 години може да имаме колонии на соседните планети.

Освен во вашите испрани мозоци никаде на друго место нема нема да има крај на светот.
Барем не во следниве 3 милијарди години.
Земјата има рок на траење, истекува за некаде приближно како што напоменав горе 3/4 милијарди години. Па на крај краева видете до каде стигнавме, за 100 години еволуиравме до ниво кое никој не го замислуваше. Голем е Сончевиот систем, ништо не е сигурно, за 100 години може да имаме колонии на соседните планети.

Не знам како тоа сега искочи дека нема да постои земјата после 2012?! :toe:
Сите муабети околу 2012 велат дека нешто “големо“ ќе се случи во таа година. А тие шпекулации ги темелат врз истражувањата на Маите (завршувањето на нивниот календар), древните египќани и нивната птица феникс, христијаните и армагедонот, пророштвата на Нострадамус, и многу други слични ситници... кои... секако може да се смешки во боја. Но ја активираат сивата маса на оние кои сакаат да сонуваат. Особено на Македонците бидејќи 2012 е тесно поврзана со претскажувањата и нашите древни територии. Соседите имаат планови за големи империи, имаме и ние... Незнам зошто е тоа страшно.
Инаку нема да го снема светот, според предвидувањата... туку ќе настане благосостојба, ОТКАКО, голем дел од луѓето ќе умрат. Оние кои ќе преживеат, ќе ја имаат благосостојбата. I`m thinking of war in Iran. You know, guns, gasses, a few nukes...

А може некој од вас што го спомнува тоа "царство/кралство на лавот" да даде извор од кај го прочитал? Чисто колку да не збориме на памет..

глупост,сум гледал незнам колку такви глупости,што ќе биде нека биде,
не вреди да се говори за вакви работи.јас утре велам ќе врне дожд ми верувате:smir:
кој верува според мене е глуп.
ќе докажувале дека светов(земјата) не била топка туку коцка:pos2::pos2::pos2: а всушност што е????
не се лажете гледајте подобро да живееме и да се почитуваме едни со други.а што треба да следува да оставиме на времето.

ќе се издигне царството на лавот.....DA TOA E NASETO MAKEDONSKO CARSTVO..LOGIKA
Ова е според едно пророштво на нострадамус.

И ќе дојде денот кога сите тие што со векови пљукаат по Македонија, сеа ќе гребат по наша врата како кучиња пред месара!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom