wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 1.702
- Поени од реакции
- 229
Знам дека 1 слика = 1000 зборови.... ама пак... појасни НЕШТО, вака ништо не те разбирам. Каков стик? Што сакаш да постигнеш? Што си прочитал/а? Каде? Што не ти е јасно? Зашто? Како?
Да не мисли на Wi - Fi адаптери ))) ....Какви СТИКОВИ?
Појасни малце (повеќе), а и што и да е, сигурно не е за еднократна употреба
така нештоДа не мисли на Wi - Fi адаптери ))) ....
не јас мислам на интернет за лоп топ ми рекоа овие стикови вршеле работа. сакам да одам на одмор со лап топот нормално и ми рекоа дека ако сакам интернет најдобро ми се исплати да земам стик...Знам дека 1 слика = 1000 зборови.... ама пак... појасни НЕШТО, вака ништо не те разбирам. Каков стик? Што сакаш да постигнеш? Што си прочитал/а? Каде? Што не ти е јасно? Зашто? Како?
Почни од нула.
Или тој што ти кажал те исполажал или не ти објаснил убаво.
така нешто
--- надополнето ---
не јас мислам на интернет за лоп топ ми рекоа овие стикови вршеле работа. сакам да одам на одмор со лап топот нормално и ми рекоа дека ако сакам интернет најдобро ми се исплати да земам стик...
не не, не ми треба тоа, туку сакам да одам надвор од државата на одмор а ми треба интернет... па што најдобро ми се исплати?Или тој што ти кажал те исполажал или не ти објаснил убаво.
Ти не добиваш интернет од СТИКОТ
Ти сакаш да имаш интернет каде и да си (во Македонијава) преку USB кое ќе го носиш со тебе, така?
Таква услуга кај нас нудат ONE (повеќе) со тоа што се претплатуваш кај нив (скапо е) ти даваат USB стик, во него ставаш SIM картица од ONE, го ставаш тоа чудото во компјутер, се поврзуваш и би требало секаде низ Македонијава
каде што има добра мрежа на ONE ти да фаќаш добар интернет.
Имаше мислам уште една фирма што нудеше ваква услуга, ама не ми текнува кои беа.
Се надевам сега ти е малку појасно
Тоа ќе си прашаш во државата во која сине не, не ми треба тоа, туку сакам да одам надвор од државата на одмор а ми треба интернет... па што најдобро ми се исплати?
Да не мислиш на овие SunWireless ?Имаше мислам уште една фирма што нудеше ваква услуга, ама не ми текнува кои беа.
Таа и Wimax или како и да беше уште една...Да не мислиш на овие SunWireless ?
Мислам дека се обраќаш на ЖенскоЗависи колку трошиш интернет и колку често ти треба ... ако влечеш големи пакети заборави на такви безжични решенија каде и да си ќе ти биде изгор. Ако интернет ти треба повремено па и да е за големи трансфери, најди си кафана со евтино мезе, кафе и гага интернет и делкај на лице место, а наместо за интернет парите ќе ги дадеш на згодни конобарки
Ок де, на згодни шанкери или конобари. Ама може да се примени и она: 100 луѓе - 100 мераци ... 100 жени - 200 „очи“ ... што знаеш на што попрво би ги трошела, важно е да постои изборМислам дека се обраќаш на Женско
Готово, средивDj_Madness напиша:Пробувам да се конектирам на еден рутер, но не ми го дава полето за да го напишам пасот и пробува да си се конектира, но нели небива. Што треба да наместам??