Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам еден проблем јас со лозинката за конетирање на адсл.. е сега проблемот е тоа што неможам да си ја сменам лозинката ако некој знае како да ја сменам нека помага фала однапред
ОК ама јас неможам некако да ја сменам сам преку интернет...
Aj ovde da prasam:
Na rabota koristam internet preku server, go proveriv za brzina i mi pokazuva 2 mb download, 400 kb upload. Arno ama ako pustam nekoe torentce za siminjanje mi dava max do kaj 300-400 kb download a za upload do kaj 40 kb.
Sto e fintava, treba nesto da podesam ili serverot me koci ?
Od zamunda siminjam najvise, ama primetuvam kako da ima nekoe ogranucuvanje deka od 300 neke da mrdne, retko ide do 400, na momenti. A za uploadot isto. Utorent mi vika nesto da proveram portovite, demek firewall ili router mi go limitira soobrakajot. Znaci izgleda odozgora mi go peglaat signalotФинтата е торент. Колку сидери има и со која брзина ти даваат да симнуваш, со таа ќе симнуваш.
Пробај од Zamunda симни некој торент да видиш со колку ќе ти оди. И со колку ти симнува од директен линк?
Od zamunda siminjam najvise, ama primetuvam kako da ima nekoe ogranucuvanje deka od 300 neke da mrdne, retko ide do 400, na momenti. A za uploadot isto. Utorent mi vika nesto da proveram portovite, demek firewall ili router mi go limitira soobrakajot. Znaci izgleda odozgora mi go peglaat signalotama dali moze da se zaobikoli toa
Znaci imam problem,Avira antivirusot mi najde duri 71 trojan virus i toa site u system volume information,a nikako da go otvoram toa da vlezam vnatre ima access denied,probuvav na milion nacini ali ne znam kako ako mozete da mi pomognete