D
DeviL_32`
Гостин
се отвори али кога ќе отворам да гледам видео Http/1.1 Internal Server Error ебати баксузлијата што сум
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E vaka sega :
Povrzani sme so bratucedmi vo mreza i koga ke sakame da igrame FIFA ne saka da se povrze vo mreza , jas koga ke kreiram kaj nego ne go dava , a toj koga ke kreira mi pisuva estab.. conection ?
Ako znae nekoj neka pise .
ODNAPRED FALA !!!!
Здраво
имам проблем еден..ако може за помош плс..
на едно девојче вајда некој и го има хакнато профилот на хи5.ком,не може да се најави.Сега не знам како да го вратам профилот...
ај ке ве молам за помош итно е..
фала однапред
Celo utro se obiduvam da ja otvoram www.kb.com.mk, megjutoa nemozam(samo taa strana) inace netot si funkcionira odlicno.
Mi go javuva ova:
Connection Interrupted
The connection to the server was reset while the page was loading
The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again
So moze da bide ?
:pos2: Сега јас ке го одхакнам. :poss::poss::poss::poss:Здраво
имам проблем еден..ако може за помош плс..
на едно девојче вајда некој и го има хакнато профилот на хи5.ком,не може да се најави.Сега не знам како да го вратам профилот...
ај ке ве молам за помош итно е..
фала однапред
Шо знам кај мене си ја отвара...можно било да работеле нешо на страната...пробај пак..шо да ти кажам друго..позз
Проблем!!
имам интернет од телекабел по тоа шо пиши таму е 4096 download со не знам колку аплоуд не е битно и имав проблем со брзината од торент ми спушташе со по 1-2 од обична страна со 10 и друга чудна работа спуштав од атачмент на хотмеил слики една спушташе со 7 KB/s а ако кога уклучив 10 слики исто сите ги спуштате со по 7, но ако пробав една не се зголемуваше брзината, викнав тие од телекабел дојдоа и ништо си го уклучив на усб модемот затоа што на мрежна прави некои проблеми јаде сега експерти нека кажат што е проблемот, од кога го префрлив на усб малце е побрзо ама сепак на некои страни е многу бавно и имам многу голем пинг еве видете
во бугарија е голем пингот
во франкфурт не
на кајгана ми е 40
на точка 205
јаху 113 и т.н.
решение????
Проблем!!
имам интернет од телекабел по тоа шо пиши таму е 4096 download со не знам колку аплоуд не е битно и имав проблем со брзината од торент ми спушташе со по 1-2 од обична страна со 10 и друга чудна работа спуштав од атачмент на хотмеил слики една спушташе со 7 KB/s а ако кога уклучив 10 слики исто сите ги спуштате со по 7, но ако пробав една не се зголемуваше брзината, викнав тие од телекабел дојдоа и ништо си го уклучив на усб модемот затоа што на мрежна прави некои проблеми јаде сега експерти нека кажат што е проблемот, од кога го префрлив на усб малце е побрзо ама сепак на некои страни е многу бавно и имам многу голем пинг еве видете
во бугарија е голем пингот
во франкфурт не
на кајгана ми е 40
на точка 205
јаху 113 и т.н.
решение????