Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кликни на табот Bookmarks > Organize Bookmarks...
File > Export ( Mozilla 2 )
Import and Backup > Export HTML... ( Mozilla 3 ).

луѓе имам еден проблем што ми се јави вчера
кога сакам да пратам некој поголем file преку мсн ми ја одбива еве ја пораката

The file you attempted to send has been detected as potentially unsafe and was not sent.

некој знае ли што е проблемот и како да го отстранам

ја сменав мак адресата на лапот, за да можам да одам на интернет, арно ама слушнав дека тоа било лошо... можно е нешто да заебав?

ја сменав мак адресата на лапот, за да можам да одам на интернет, арно ама слушнав дека тоа било лошо... можно е нешто да заебав?

Се ли ти е во ред? Ако немаш проблеми, терај :)

osvem tinasoft , nekoja druga programa za po internet klubovi...preporaki?

помош

леле луѓе помагајте.Откога го реинсталирав компјутерот не можам на фуфл да пребарувам.Интернетото работи све фино.Ја отвора гугл страницата, ама кога ке му ставам да пребарува некој критериум ни по пола саат не се пуни една цртка во статус барот.А кога ке му ставам на филинг лаки ја отвора посо нели првата автоматски.леле не знам засо вака прави ве молам помагајте!!!

да не знај некој како можи IPто да го напрам статичко, а после коа сакам да го напрам пак динамично како шо е

да не знај некој како можи IPто да го напрам статичко, а после коа сакам да го напрам пак динамично како шо е

Според мене тоа не е можно освен да користиш прокси, но не ти препорачувам.

леле луѓе помагајте.Откога го реинсталирав компјутерот не можам на фуфл да пребарувам.Интернетото работи све фино.Ја отвора гугл страницата, ама кога ке му ставам да пребарува некој критериум ни по пола саат не се пуни една цртка во статус барот.А кога ке му ставам на филинг лаки ја отвора посо нели првата автоматски.леле не знам засо вака прави ве молам помагајте!!!
Spy bot mi go pravese istoto go uninstalirav i instalirav go resi i plus windows>sys32>drivers>etc>host otvori go so notepad i vidi ako go ima sajtot brisi go.

Го неам инсталирано, ама мислам дека кога пробав да го инсталирам Нод 32 ми го блокираше.А за во хостс го неам само 127.0.0.1.Инаку не можам да пребарувам и на другите search engines.Да не знаеш нешто друго да не е нешто со ДНС серверите можда не се разбирам во нив многу.Сепак фала SuBZerO

Го неам инсталирано, ама мислам дека кога пробав да го инсталирам Нод 32 ми го блокираше.А за во хостс го неам само 127.0.0.1.Инаку не можам да пребарувам и на другите search engines.Да не знаеш нешто друго да не е нешто со ДНС серверите можда не се разбирам во нив многу.Сепак фала SuBZerO

Ај пробај со OPEN DNS

208.67.222.222 preferred DNS
208.67.220.220 alternative DNS

Hmm nodot ne ti go instalira ...aj proveri da skeniras so hijackthis illi malware bits ....gi imas free po sajtovite..(na pp ako sakas adressa) pusti gi da skeniraat ...hostot ti e dobar.....obicno ima nekoj spy programcinja sto gi blokiraat ovakvite raboti ..ako ne uspees da skeniras..ke go simnes kaspersky boot cd.....na pp sajtot :) Problemot ne e so dns zasto imas drug int ti otvara taka....osven ako ne e dns-ot vo provajderot sto e malku verojatno...eve ti eden dns koj sto stalno e up....ip:4.2.2.2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom